2777
2789
عنوان

بگید که دروغه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 65 پست
من ۲ سال دیگه با اجازت دارم میرم اتریش بسوز حالا اینبار ریپ بزنی باز نمیکنم

بسلامت نخاله کمتر😂 اتریش جای خاصی نیست خواستی پیج اینستا مو بدم عکسام رو ببینی برای تعطیلات یکی از کشور هایی ک رفتم اتریش بود . 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خو رفته باشی چیکارت کنم 😂 نکنه رفتی برای بیماریت. ؟

نه رفته بودم واکسن هاری تورو بیارم ، انقدر ندید بدیدی به خاطر اون گفتم وگرنه اتریش جای خاصی نیست.  یکم سرچ بکن با دیابت اشنا بشو بعدا حرف بزن بهت نخندن جایی  برا خودت میگم .😂 

راستی حداقل سر حرف خودت بمون انقدر پیگیر من نباش ک جواب بدی  به خودت و حرفی ک زدی احترام بزار حداقل😂

تویی که ریپ زدی ن من قندی 😂

تو هی میگی دیگه باز نمیکنی پیام های منو .. منکه مشکلی ندارم برینم بهت عزیزم .  اما خب هی پیگیر منی مجبوری خودت خودتو ضایع کنی هی پیم های منو باز کنی جواب بدی. اخی🥲

نه رفته بودم واکسن هاری تورو بیارم ، انقدر ندید بدیدی به خاطر اون گفتم وگرنه اتریش جای خاصی نیست. ی ...

انقدر خوب زندگی کردم  از بهترین چیزا یکبار نگفتم ادمی که عقده ایی باشه مثل تو با نون حروم بزرگ بشه  مشخصه چی میشه کسی که پولدار باشع نمیاد بگه رفتن به آمریکا کار شاخی نیست 😂😂😂 شب بخیر 

انقدر خوب زندگی کردم از بهترین چیزا یکبار نگفتم ادمی که عقده ایی باشه مثل تو با نون حروم بزرگ بشه ...

آخی تو خوب زندگی کردی؟ اول پول نون شبت رو در بیار بعدا بیا بگو پولدار بودی  تو همین بالا داشتی اتریش رفتنت رو میکردی تو چشم بقیه اونم تازه معلوم نیست بری یا نه  ..😂

از قدیم گفتن کافر  همه را به کیش خود پندارد .. داستان حروم خوریه توعه عیب نداره بگو ادم باید یه جا عقده هاشو خالی کنه .  خداروشکر برای من امریکا رفتن کار سختی نیست تو چرا چشم نداری ببینی؟ ایشالا توام بری راحت

آخی تو خوب زندگی کردی؟ اول پول نون شبت رو در بیار بعدا بیا بگو پولدار بودی تو همین بالا داشتی اتریش ...

خیلم خوب زندگی کردم. بعدشم منظورم با اسی بود ن تو. دومن هزینه رفتنش به شدت سخت و گرونه دیگه هم راه نمی‌ده 

سومن اینایی که میگن می‌خوایم بریم همشون برای پزه   باور کن قندی شبت بخیر  خاله زنگ نباش البته از کم سنن بودنت هم مشخصه

خیلم خوب زندگی کردم. بعدشم منظورم با اسی بود ن تو. دومن هزینه رفتنش به شدت سخت و گرونه دیگه هم راه ن ...

تو مگ منو میشناسی؟ اگر پول نون شبتو نداری شماره کارت بده بزنیم برات گریه نداره ک

من اندازه دهنم حرف میزنم نه گنده تر از دهنم 

حداقل عقده هامو جار نمیزنم

تو اگر آمریکا رفته بودی جار نمیزدی 😂 نصف تاپیک های اینجا فیکه کسی باور نمیکنه. برو جایی بگو که باور ...

من گفتم آمریکا رفتم؟

برو بگیر بخواب از تایم خوابت گذشته بچه رو چه به گوشی گرفتن 

تو تهش با این همه عقده بری افغانستان