2777
2789

ی بار رفت ارایشگاه اونم به قول خودش تر زد تو کلش 😂

انقدر موهاش بد شده بود نشسته بود بغض کرده بود منم دلداریش دادم گفتم ناراحت نباش به این قشنگی *تناژ سرد بود رنگش*

یعنی شما فکر کنید تمام موهاش طلایی و سفید سفیددددد استخوانی و قهوه ای و چندتا رنگ شده بود

حالا چند پول داده بود؟ پنجججج تومننن کی؟ دو سال پیش

انقدر موند موند موند تا اون رنگ از سرش بره

الان دم موهاش طلاییه کف سرش طبیعیه و چندتا تار موی سفید خودشا

هپ خودش هم من دارم براش دنبال ی چیز خوب میگردم خودش که میگه عمرا برم ارایشگاه دوباره

مارک خوب چی هست؟ تک رنگ میخواد باشه که ی چیزی تو مایه های شکلاتی نیمه روشن خوووووشگل جیگرطلا

اصلا میشه رو اینجور مو شکلاتی گذاشت؟

ممنون میشم کمکمون کنید ما پت و متارو😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

شکلاتی اگردکلره نداره تیره درمیاد شماره ۷ بزن با اکسیدانه ۶درصد قشنگ میشه رنگه کاپوچینو یا گردویی هم ...

دکلره ی خورده طلایی ملایی داره حالا سر در نمیارم 

پایین موهاش هنووووووز قهوه ای و طلاییه خسته شده دیگه

چه مارکی؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مارک بیول خوبه من همیشه واسه سالنم استفاده می‌کردم استارلیدیم خوبه بس هم عالی

بهش میگم دیوونه میترسم بسووووووزه موهات 

ممکنه بسوزه با تک رنگ شکلاتی؟

دیگه فوبیا گرفته بنده خدا