2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اهداف و برنامه هاتون ؛ حرفی نزنید ؛ چراغ خاموش پیش برید.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

تا حد امکان مخصوصا دوران عقد و نامزدی سعی کن با خانواده ی شوهرت مخصوصا خواهراش درنیوفتی اونا خیلی تاثیر دارن روی برادرشون  و مادرشون می‌تونه زندگیتون رو خراب کنه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

پسرا رو باور نکنید تمام قلبتونو از یه نفر پر نکنید همیشه احتمال خیانت طلاق ونامردی و دروغ از طرف اطرافیانتونو بدید تا اگر اتفاق افتاد خیلی ضربه نخورید 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
پسرا رو باور نکنید تمام قلبتونو از یه نفر پر نکنید همیشه احتمال خیانت طلاق ونامردی و دروغ از طرف اطر ...

حرفتون درسته ولی دیگه اینجوری زندگی به فنا میره همش فکر کنی طرفت بخاد خیانت یا نامردی کنه به استقبال چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده اشتباه هس 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

حرفتون درسته ولی دیگه اینجوری زندگی به فنا میره همش فکر کنی طرفت بخاد خیانت یا نامردی کنه به استقبال ...

نه منظورم این نیست یعنی یه نفرو ۱۰۰ درصد باور نکنیم و بگیم این باهمه فرق داره و ازش بت بسازم اینجور خیلی خیلی ضربه میخوریم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

والا.من نمیدونم دقیقاچجوری خلاصه شوبگم امافقط میتونم بگم اگه مشکلتون صددرصدی نشده براهیچکس تعریف نکنین حتی خانوادتون.چون وقتی بفهمین اون مشکل چندان هم بزرگ نبوده اما یه دفعه میبینین همه جاداره درموردش حرف میزنن ونظرمیدن.نمیدونم منظورم خوب رسوندم یانه.