2777
2789
عنوان

چرا با دهن نفس میکشم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 18 پست
حالا به دکترم بگم ممکنه بگه راه بینیت بازه قبلا انگار این طور بود ولی انگار ترس با چیزای دیگه امیخته ...

عریزم انقد یه چیزی رو واسه خودت سخت نکن چون خودت اذیت میشی 

اول دکتر برو 

بعدشم دیگه خودتو بزن به بیخیالی میبینی همش فقط به خاطر سخت گیری خودت بوده و حساسیت فصلی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا حساسیته میدونی من چون خودم مشکل حساسیت دارم ودرسال چند بار بینیم کیپ میشه بهمین خاطر میترسم ...

ممنونم باید برم دوباره اگه تنبلی نکنم . من یهو شده تو خواب با سرفه به سختی از خواب بیدار شم روحم هر جایی هست حس سرفه و خفگی دست میده و باید زود بیدار شم هر کی هم تو خوابمه میگم بزنید پشتم 🙁و یهو با سرفه شدید میپرم سخته ولی اسپری داد بهترم . همین باعث شده فوبیا گرفتم انگار . قبل عملم میترسیدم دکتر گفت نگران نباش و بیهوشی چجوریه و اینا . واقعا هم اکسیژن یادمه بهوش اومدم رو صورتم بود . الانم عطسه کردم یه بینیم یکمی کیپ شد انگار .نمیدونم راهش چیه نفس بکشم از بینی راحت و قلبم تند نزنه. بازم ببخشید عزیزم ممنونم از لطفت

عریزم انقد یه چیزی رو واسه خودت سخت نکن چون خودت اذیت میشی اول دکتر برو بعدشم دیگه خودتو بزن به بیخی ...

دقیقا راست میگی . خودم دارم الکی داستانش میکنم . دکتر چی برم ریه؟ امروز دکتر بینیمم برم؟ چون حساسیت رو بینی کاری نمیکنه برای من انگار ولی ریه میبینه . . ممنونم . حس ترسه اصلا می خوام پا شم راه برم خوابمم الان نمیبره دیگه خب قلبمم سختش میشه