2777
2789
عنوان

چرا با دهن نفس میکشم کمک

94 بازدید | 18 پست

البته ۴ ماهه عمل کردم ولی خب بعدش با بینی میکشیدم انگار راحت تر ولی الان چسبم زده دوباره ( قبلش خودمم میزدم) حتی قبل ترم باز نفسم این طور شده بود 

یهو دهنمو باز تر میکنم. فوبیا هم دارم انگار😢. اسپری هم از دکتر ریه گرفته بودم برای سرفه های ناگهانی تو خواب اونم تموم شده ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومده . 

حالا نفسم تنگار تنگ میشه میترسم یکم.

تا یک سال طبیعیه

قبل عملم انگار این فوبیا رو داشتم . راه بینی که بازه درسته؟ ترسش مال چیه ؟ مشکل قلب و ریه و اینا نیست لزوما؟  یهو قلبمم تند میزنه از ترس نفس. شما تجربه ای دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل عملم انگار این فوبیا رو داشتم . راه بینی که بازه درسته؟ ترسش مال چیه ؟ مشکل قلب و ریه و اینا نیس ...

نه عزیزم 

چون من قبل عمل این حسو داشتم 

تا یکسال ناخواسته با دهن نفس میکشیدم 

الان دوسال نیم گذشته بهتر از قبل نفس میکشم

به گمانم وقتش رسیده ...🌱

نه عزیزم چون من قبل عمل این حسو داشتم تا یکسال ناخواسته با دهن نفس میکشیدم الان دوسال نیم گذشته بهتر ...

قبل عمل مشکل تنفسی داشتی و بعد عمل کردی؟ من باید پنجره ها باز باشه نیمیدونم چطور فوبیا رو درمان کنم البته ها واقعا به هوا احتیاج دارم . ریه هامم یکم حساس امروز شوهرم تو اتاق عطر زد رفت دیگه نتونستم بخوابم پا شدم پنجره رو یکم باز کردم مال اتاق رو . مال اشپزخونه هم همیشه باید باز باشه

قبل عمل مشکل تنفسی داشتی و بعد عمل کردی؟ من باید پنجره ها باز باشه نیمیدونم چطور فوبیا رو درمان کنم ...

من آره کلا یکم نفس کشیدن سخت بود 

الان بهترم 

جالبه ...ندیده بودم اینجوری

به گمانم وقتش رسیده ...🌱

براهمین از عمل بینی بیزارم چون بعضیارو‌دیدم بعدازسالهاهنوز ازدهن نفس میکشن

نمیدونم چرا برا من این طور شده البته اوایل خیلی این طور نبود الان حساسیت فصل و اینا هم دارم انگار یکم عطسه یهو چند تا میاد پشت هم 

من آره کلا یکم نفس کشیدن سخت بود الان بهترم جالبه ...ندیده بودم اینجوری

حالا به دکترم بگم ممکنه بگه راه بینیت بازه قبلا انگار این طور بود ولی انگار ترس با چیزای دیگه امیخته شده و فوبیا هم هست . اسپری حساسیتم ندارم شاید میترسم😓در واقعیت هم البته انگار مشکلی حس کردم  که فوبیا گرفتم

نمیدونم چرا برا من این طور شده البته اوایل خیلی این طور نبود الان حساسیت فصل و اینا هم دارم انگار یک ...

احتمالا حساسیته میدونی من چون خودم مشکل حساسیت دارم ودرسال چند بار بینیم کیپ میشه بهمین خاطر میترسم عمل کنم بعد تنفسم مشکل پیداکنه خیلی حالت بدیه 

شماهم یه متخصص برو ان شاالله که حساسیته چون میگی اوایل عمل این مشکل رو نداشتی