2777
2789
عنوان

سقط جنین با مجوز هجده هفته

1593 بازدید | 48 پست

سلام ٫ خانم ها میشه خواهش کنم برای دل من و خانواده ام دعا کنین ٫ من باید فردا برم باید سقط جنین ام اقدام کنم ٫ متاسفانه مشکل قلبی داره که هیچ درمانی نداره ٫ بچم الان ۱۸ هفته و ۲ روزشه ٫ حسش میکنم کاش نمیکردم ٫ دختر بزرگ‌ترم از وقتی فهمیده مشکل داره و باید از بین بره داره دیوونه میشه ٫ خیلی وقت بود منتظر بچه دیگه بود اما مثل اینکه قسمت نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی براتون ناراحت شدم ،ان شاءالله خدا بهتون صبر و طاقتش رو بده 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مشکل قلبش چیه

سمت چپ قلبش کلا کوچیکه و مشکل بطن و‌دهلیز داره ٫ بین دو طرف قلب هم حفره هست ٫ متخصص قلب کودکان گفت هیچکاری نمیشه براش کرد ٫ گفت خیلی اوضاعش بده

سمت چپ قلبش کلا کوچیکه و مشکل بطن و‌دهلیز داره ٫ بین دو طرف قلب هم حفره هست ٫ متخصص قلب کودکان گفت ه ...

اخ عزیزم خیلی ناراحت شدم ببخشید که پرسیدم چون خودم تو بارداری یک لکه رو قلب دخترم بود که دکتر گفت باید سقط کنی اما نکردم و لکه از تو هفت ماهگی از بین رفت اما همیشه ترسش به جونم میمونه از خدا برات صبر میخوام گلم امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه و خدا بهت ارامش بده عزیزم

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

میدونم نباید باشه و مریض و خودش اذیت میشه اما دل آدم آروم نمیشه ٫ از اول بارداری اش همش همین بود٫ اول‌ هماتوم داشتم بعد جذب شد توی ان تی مشکل داشت باز آزمایش سی وی اس دادیم گفتن یکی از بازوهای کروموزوم ۱۵ ایراد داره خودمون آزمایش دادیم فهمیدم منم اینجوری ام تقریبا مثل هم هستیم ٫ پزشکی قانونی گفت برین اکو قلب و سونو آنومالی بدین ٫ امروز اکو قلب دادم باز دنیا روی سرم خراب شد ٫