2777
2789
عنوان

اکسم پیام داده چی بگم توروخدا

454 بازدید | 18 پست

رابطمون سرد شده بود(یعنی بعد قرار اول رفت تا دو سه هفته بعد گفت فلانه بمانه دو روز با ی حالت خیلی بد و سرد چت کرد)،اخرشم پست فرستاد من جوابشو ندادم دیگه اونم چیزی نگفت بعد یک ماه اومده نوشته سلام خوبی بعد چند دقیقه پیامشو پاک کرد منم برای اینکه بدونه دیدم نوشتم پیام دادی نوشت اره سلام خوبی منم ی ممنون نوشتم سین زد جواب نداد😐میخواستم بشورمش و ....نتونستم ای خدااااا.

بنظرتون چیزی نگم یا اگه بگم چی بگم بشورمش؟

بیکار شده گفته بذ ی پیامیم ب این بدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب ندا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من بالای صد بار این جملو گفتم تو نینی سایتمیخوای بچزونی سگ محلش کن کلا جواب ندعبنظرم شما دوس داشتی ر ...

نه میخواستم ی چیزی بگه هرچی از دهنم در میاد بگم بعد بلاکش کنم ازش متنفرم

من بودم یا قشنگ قهوه ایش میکردم یا اصلا جواب نمی‌دادم بلاک میکردم اینا بهترن راه هستین واسه اینجور آدمایی که معلوم نیست فازشون چیه

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

من بودم یا قشنگ قهوه ایش میکردم یا اصلا جواب نمی‌دادم بلاک میکردم اینا بهترن راه هستین واسه اینجور آ ...

میخواستم ببینم چه حرفی داره واقعا بعد قهوییش کنم که نشد😂😂😭

میخواستم ببینم چه حرفی داره واقعا بعد قهوییش کنم که نشد😂😂😭

خدا نکشتت دختر😂😅

از دست دادی حالا دیگه نمیشه بهش بگی ؟ بگی من فاز تو رو نفهمیدم اصن حالت خوبه تکلیفت با خودت مشخصه 

یا اینکه کلا بیخیال شو بزن بلاک کن 😄

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝