2777
2789

حقیقتا من چون خیلی ساله نماز نخوندم یادم نیست دقیق هیچ کدوم از ذکرشو بعد یه چن وقتیه خواب میبینم تو خواب نیاز میخونم ذکراشم دقیق میگم چن شب پیشم خواب دیدم با به دختره داریم میریم یه جای خرابه  دوتا زن و مرد پیر  دارن نماز میخونن منو که دیدن  صلوات فرستادند بعدم از خواب پریدم

تعبیرش چیه میدونین ؟

یاااا خدااا ریدم به خودم این چییی بوددد

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نمیدونستم می‌ترسیم بخدا شرمنده

وای عزیزم چه مظلوم نه قربونت برم شوخی کردم🤣🤣

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

دیدین میگن اگه به شخصیت های تو خوابتون بگین میدونم دارم خواب میبینم میوفتن دنبالت و جیغ میکشن دیشب خیلییی تو خواب هوشیار بودم میدونستم تو خوابم یدفه حوایم نبود گفتم بعد داشتن میخندیدن دوستام بودن بعد که گفتم همه ساکت شدن بهم نگاه کردم خودم میتونستم بیدار شم بیدار شدم ولی چشمام کاملا باز نشد کمد رو به روی تخته کمد رو حالت تار دیدم یه لبخند مثل روانی ها زدم و من خوابیدم

خواب تو که ترسناک تر بودند😂🤌

ببین خواب تو انگار گیر کردی تو بک روم

تنها چیزی که می‌دونم هیچی تو دلم نیست و ایمانم قویه خیلی بخدا

خیلی خوبه، ایمان در گرو عمله. دوباره شروع کن. واقعا حیفه

روز قیامت به آدم نشون می دند به کجاها می تونسته برسه ولی نرسیده و آدم حسرت میخوره.