2777
2789

برادر من توی 19 سالگیش با یه دختری دوست می‌شه و تصمیم به ازدواج می‌گیرن. دختره خودش 18 سالش بوده و مثلا وقتایی که ما مسافرت بودیم داداشم دست دختره رو می‌گرقت میاورد خونه تا اینکه یه روز لو رفتن

مامان و بابای من اصلا مواقث نبودن چون اولا دختره با خانواده‌ی ما و فرهنگ ما فرق داشت دوما طی تحقیقات معلوم شد که بابای دختره سابقه‌ی زندان داشته به علت بدهی (ما بعدا فهمیدیم بدهی نبوده بلکه مال یارو رو بالا کشیده بود)

داداش من می‌گفت من اگه با این دختره ازدواج نکنم خودمو می‌کشم ماهم به اجبار موافقت کردیم

چون طولانی می‌شه بقیه رو توی پیام بعدی می‌گم

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه‌ها معذرت می‌خوام اگه دیر تایپ می‌کنم

خلاصه توی یک سالی که عقد بودن همه‌ی ما عاشق اون خانم شده بودیم از بس مهربون و ماه بود. داداشمم اون دوران دیوونه‎‌ی اون دختره بود و یه ریحانه می‌گفت و صد تا ریحانه از بعلش می‌ریخت بیرون. جفتشون سنی نداشتن ولی خب همو دوست داشتن. اینا ازدواج کردنو رفتن سر خونه زندگیشون. خونه‌شون طبقه‎‌ی پایین مامانیمنا بود. اما مامانم اصلا توی هس سالی که اینا توی اون طبقه بودن هیچ‌وقت بدون دعوت نرقت پایین. کلا سه چهر بار توی سه سال رقته بود خونه‌ی پسرش. اینو گقتم که بدونید اهل دخالت نبود

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

داداش من از اولشم خیلی اهل دردو دل نبود. اما بعد از دوسال که اینا عروسی کردن یه شب صدای دعواشون انقدر بلند شد که تا خونه‌ی مامانمینا رسید. مامانمم ترسید رقت توی راهرو اما بازم درشونو نزد که ببینه چی شده. خود داداشم بعد دعوا اومد بالا خونه‌ی مامانم. اون اولین دعوای انقدر جدیشون بود. بعدا اختلاف اینو زنش بالا گرقت

انقدری شدید شد که زنش یک هفته قهر کرد رقت خونه‌ی باباش. بعدش خودش برگشت. خلاصه این اختلاف و درگیریشون خیلی زیاد شد. هم داداش من هم خانومش به شدت رفیق‌باز شدن اما خانمش وضعش بدتر بود. اینا رو بعدا داداشم تعریف کرد. می‌گقت یه شبایی من تا 2 شب منتظرش می‌موندم تا بیاد.

یه بار که خاله‌م داشت میومد خونه‌ی مامانم دید زن داداشم سوار ماشین یه پسر جوون شدو جلو هم نشست. ما اصلا دخالت نکردیمو به داداشمم نگفتیم ولی اون شب مامانم داداشمو زنشو برای شام دعوت کرد و فهمید اینا باهم قهرن. 

کلا مامانم اهل دخالت نبود و قکر کنم این بیخیالی بیش از حدش باعق شد زندگی داداشم اینجوری از هم بپاشه. بعد سه سال که داداشم دیگه نتونست تحمل کنه یه شب همه‌ی فامیل خونه‌ی مامانم جمع بودن. ریحانه شب قبلش خونه نیوده بو به داداشم گفت خونه‌ی مامانشه. بعد که داداشم زنگ زد مامانش قهمید اونجا نبوده. اون شب وقتی ریخانه خواست بیاد تو محمد درو روش باز نکردو اومد واحد مامانمینا. ریحاانه هم زنگ زد پلیش و بعدشم باباش.

داداشم گقت من دیگه نمی‌خوم باهات زندگی کنم. اینا. بعد یه شرس حرفا زد که همه فهمیدن ریحانه با یه پسره در ارتباط بود که پسره پسرخاله‌ش بوده و قبلا هم خواستگارش بوده