2777
2789

۱۹ سالمه ۶ ماهه عقد کردم 

دو تا خواهر به جز خودم دارم یکی ۱۴ ساله یکی ۹ ساله 

مامانم سرکار بود امروز من کل خونه رو جارو کردم دستمال کشیدم رفتم نونوایی خمیر و نون و سبزی خریدم 

اومدم خونه نشستم کارامو میکنم 

بعدش خواهرم که ۱۴ سالشه با مامانم روزه بودن افطار کردن من روزه نبودم ولی نرفتم سر سفره برم هم فقط باید نون پنیر بخورم چیز دیگه ای مامانم نمی‌ذاره بخورم 

بعد که الان افطار کردن خودشون غذا خوردن 

ظرفاشو نگه داشتن که من بشورم!!! 

بعد مامانم بهم گفت کتری رو بذار من رفتم نونوایی اومدم نون ها رو جا به جا کردم یادم رفت 

خواهرم هم نداشت کتری رو مامانم اومد دید کتری رو نذاشتم اومد تو اتاق یه کشیده زد تو گوشم 

گوشم هنوز صدا میده خسته شدم .... نمی‌دونم چیکار کنم

وای چرا اینجوریه

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی زودتر عروسی بگیرید بری ؟ 

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

روزه امروزش برای توعه عزیزم زودتر بکنش جهیزیه جهیزیت بده بری خونه خودت

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

نه بخدا اگه میتونستم اینکارو میکردم شوهرم هم وضعش مثل خودمونه

وای خدا یکم جلوش وایسا . درسته نباید تو روی پدر و مادر وایستاد ولی یه وقتایی نباید سکوت کرد

وای خدا یکم جلوش وایسا . درسته نباید تو روی پدر و مادر وایستاد ولی یه وقتایی نباید سکوت کرد

پریشب تو روش وایسادم خواهرم پاچه خواری مامانمو کرد طرفش وایساد ما خونه مون دوتا اتاق داره اتاق خودم لوله بخاری نداره بخاری هم نداره به خاطر همین من تو اتاق با خواهرم می‌خوابیدم از پریشب که با مامانم دعوا کردم خواهرم گفت حق نداری تو اتاق من بخوابی منم از پریشب تو پذیرایی می‌خوابم دیشب خیلی هوس ماکارونی کردم پا شدم درست کنم مامانم بیرون بود زنگ زد از خواهرم آمار گرفت که چی می‌خوام بخورم خواهرم گفت میخواد ماکارونی بخوره مامانم هم از پشت گوشی فحش داد گفت گوه خورده حق نداره بخوره خواست نون پنیر بخوره چون تو روش وایسادم اینو گفت 

پریشب تو روش وایسادم خواهرم پاچه خواری مامانمو کرد طرفش وایساد ما خونه مون دوتا اتاق داره اتاق خودم ...

مگه دست اوناس ؟ بعدم پذیرایی بخوابی بهتره تا منت خواهرتو بکشی . سرکار میری ؟

نه من دانشجو هستم

نمیتونی شغلی که با رشتت یکی باشه پیدا کنی ؟ یا کار نیمه وقت