2777
2789
عنوان

اونایی ک سابقه سقط داشتن

76 بازدید | 8 پست

سلام قلب جنین تشکیل نشده و باید سقط کنم رفتم چن تا بیمارستان رفتم گفتن نیاز ب قرص نیس برو خونه طبیعی دفع میشه چن روزه دارم گرمیجات میخورم حالا دوروزه ک خون ریزی خیلییی کمی دارم و خیلیی معذرت میخام بیشتر شبی ترشحات خونیه 

بنظرتون تحمل کنم ک سقط بشه و خون ریزی زیادم شروع بشه یا نمیخاد برم دکتر ماما و بگم قرص بدید ؟؟؟؟دکارا گفتن چون ۲۲ میل هست نیتز ب قرص نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نیاز نیس فقط زعفرون کم بخور برای خودت خطرناکه ،طناب بزن ،پله بالا پایین برو

دمنوش زنجبیل میخورم روزی ۲ بار خرما میخورم چایی زعفرون میخورم پله بالا پاین میکنم ۲ روزه درد پریودی گرفتم ولی خون ریزیی خیلی کمم

دمنوش زنجبیل میخورم روزی ۲ بار خرما میخورم چایی زعفرون میخورم پله بالا پاین میکنم ۲ روزه درد پریودی ...

طناب بزن (حالتش همون پریدن)

اولش کمه یهو زیاد میشه زیاد زیادم نمیشه ها در حد روز اول دوم پریودی ،اگه روغن محلی داری کاچی درست کن با روغن فراوون ک توش دارچین و زعفرون و هل بزن 

کل رحمت رو شستشو میده اذیتم نمیشی دردش یکی دو ساعته

طناب بزن (حالتش همون پریدن)اولش کمه یهو زیاد میشه زیاد زیادم نمیشه ها در حد روز اول دوم پریودی ،اگه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14327657

قشنگم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟🫠❤️

"عرب" اصالت منه❤️

شما چن هفته سقط کردین خون ریزیش چقدره ؟؟؟

۹ هفته حجمش زیاد نبود مثل پریودی ولی یکمی طولانی تر از پریودی شد تقریبا دو هفته طول کشید بعدش کامل قطع شد

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40