2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 26 پست
چرا با شوهرت منطقی صحبت نمیکنی؟اونم میگه مقصر تویی؟

اون اولا میگفت مقصر منم ولی الان هیچی نمیگه خیلی سعی میکنه رابطم با مادرشو درست کنه ولی من نمیخوام خیلی سختمه و ترسم دارم

پس میرم ولی تو مهمونی خوبن فرداش بحث درست میکنن و‌دعوا‌ میندازه

پس گول مهربونیشون رو نخور 

در همه جا و همه حال بی تفاوت و ساکت باش اگر سوال هم میپرسن خیلی کوتاه در حد نمیدونم چی بگم بله خیر جواب بده.سنگین باش. متاسفانه اگر ذاتشون این باشه باید تا آخر عمرت با سیاست و سر سنگین رفتار کنی که شاخت نزنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس گول مهربونیشون رو نخور در همه جا و همه حال بی تفاوت و ساکت باش اگر سوال هم میپرسن خیلی کوتاه در ح ...

اره درسته باید همینکارو بکنم جالبه که به نوه خودشونم رحم نمیکنن یخورده بیخیالم بشن اذیتم نکنن

تو چرا اینقدر ازش بازی میخوری ؟؟؟؟

مگه دستت نیومده که هربار چی میشه هر چی گفت بگو راست میگی بصورت خیلی شیک ازش بگذر 

دم عیدی خوش باش عامو .

سال نو هم مبارک 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

اره درسته باید همینکارو بکنم جالبه که به نوه خودشونم رحم نمیکنن یخورده بیخیالم بشن اذیتم نکنن

نه دیگه چرا رحم کنن تا وقتی تو شکمته یجور اذیت میکنن بعدشم که بیاد بیرون با توصیه های بچه داری و ایراد از شیوه ی بچه داری خودت و مادرت یجور دیگه اذیت میکنن. دوری و ادب و احترام در حد و اندازه نه بیشتر و نه کمتر

سکوت در برابر هر دخالتی و نهایتا انجام همون کار به شیوهری خودت 

کم کم میفهمن نمیتونن تغییرت بدن و عقب نشینی میکنن

چارش فقط صب و تحمله و سیاست.

به مامانت یاد بده اگر باز زنگ زدن و شروع کردن به ایراد گیری فقط سکوت کنه و شنونده باشه و در نهایت بپرسه خب خودتون خوبین؟ ول کنین این حرفارو! زندگی جوونا انروز با ما متفاوته!! اینقدر حساس نباشین. خداحافظ و تمام.

شوهرت میدونه اونا مقصرن ؟چقدر بی عرضس که مادرش جرات میکنه زنگ بزنه مامانت

اره ولی بازم جلو من میگه حق با اوناست ولی پشت سر من با مامانش انگاری بحث میکنه، مادرش ازش میترسه زنگ مامانم که میزنه اگه من برم به شوهرم بگم زنگ مادرش میزنه حرف بارش میکنه مادرشم باز پررو تر بعد بحث با پسرش باز زنگ میزنه که چرا رفتین به پسرم گفتین

تو چرا اینقدر ازش بازی میخوری ؟؟؟؟مگه دستت نیومده که هربار چی میشه هر چی گفت بگو راست میگی بصورت خیل ...

دستم اومده ولی بازم از پسش بر نمیام بخدا هرکار بکنم تهش یه چیز مسخره ای ازم در میاره برای دعوا 

دفعه ی اخری که دعوامون شد سر این بود که چرا من چشم تو چشم شوهرم شدم

ببین من بارها گفتمتو یه مادرشوهری نشون من بده که بحث درست کن نباشهخوب خوبشم متلکشو‌میگه

اره ولی این دست همه رو از پشت بسته بنظرم، تو روت همون روز هیچی نمیگه میذاره برا فرداش تلفنی بگه اونم به من نه به مامانم

نه دیگه چرا رحم کنن تا وقتی تو شکمته یجور اذیت میکنن بعدشم که بیاد بیرون با توصیه های بچه داری و ایر ...

درست میگی ولی واقعا دیگه کشش ندارم الان که قطع ارتباطم خیلی ارامش دارم میترسم باز این ارامش خراب بشه