2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

488 بازدید | 26 پست

من با مادرشوهرم نزدیک چهار پنج ماهی هست که قطع ارتباطم چون هربار که رفتم سمتشون فرداش یه بحثی راه انداخت و ازم ایرادای بنی اسراییلی گرفت و بین منو شوهرمو خراب کرد و تا یک ماه فقط سر بحثایی که اون انداخته بود وسط باید زجر میکشیدم 

الان عید شوهرم میگه تو نمیای عید دیدنی پیش مادرمو فامیلام منم نمیام مهمونیاتون و میگه من میرم پیش مامانم و فامیلام توام برو پیش فامیلا خودت

من خوشم نمیاد تنهایی بره پیش مامانش اینا بالاخره زن داره از یه طرفم میترسم برم باز عیب و ایراد ازم‌ بگیره و دعوا بندازه بین منو شوهرم 

بنظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دیگه یه روز هزار روز نمیشه، این خودتی ک نباید بخاطر ی ادم بحث و دعوا راه بندازی، هرحرفی میزنه همون وقت جوابشو بده و بعدم قهر نکن .....اینطوری الکی زندگیتون سرد میشه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

منم خیلی اذیت میکنن خیلی و قطع رابطه ام اما عیدا مجبورم برم با ابنکه شوهرم دید اونا منو از خونشون بیرون کردن ولی باز میگ باید بریم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

آخه چی میخوان از یک زن باردار!!!

برد با همسرت اما کلمه ای حرف نزن. حتی اگر ازت عیب جویی هم کردن اصلا یک کلام جواب نده فقط نگاه کوتاه و بی تفاوت داشته باش. ادبت رو رعایت کن و احترام بزار اما اندازه ضرورت نه بیشتر. اگر سرد باشی و خنثی به مرور دست از سرت بر میدارن اما طول میکشه. برو اما فقط برای بجا آوردن رسم و رسوم نه از روی عشق و عاطفه.

برو دیگه یه روز هزار روز نمیشه، این خودتی ک نباید بخاطر ی ادم بحث و دعوا راه بندازی، هرحرفی میزنه هم ...

اخه میدونی همون موقع نمیگه میذاره فرداش به مامانم زنگ‌ میزنه عیب و ایراد ازم میگیره

منم خیلی اذیت میکنن خیلی و قطع رابطه ام اما عیدا مجبورم برم با ابنکه شوهرم دید اونا منو از خونشون بی ...

خیلی بده من اصلا دوست ندارم برم شوهرمم زورکی نمیبرتم ولی یجوری حرف میزنه باهام که خودم قبول کنم پا پیش بذارم

اخه میدونی همون موقع نمیگه میذاره فرداش به مامانم زنگ‌ میزنه عیب و ایراد ازم میگیره

برو سر گوشیش و شماره مادرتو حذف کن ، یا هم ب مامانت بگو اصلا جوابشو نده ، چهار بار ک کسی ج نده سعی میکنه مثل ادم رفتار کنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آخه چی میخوان از یک زن باردار!!!برد با همسرت اما کلمه ای حرف نزن. حتی اگر ازت عیب جویی هم کردن اصلا ...

پس میرم ولی تو مهمونی خوبن فرداش بحث درست میکنن و‌دعوا‌ میندازه

خیلی بده من اصلا دوست ندارم برم شوهرمم زورکی نمیبرتم ولی یجوری حرف میزنه باهام که خودم قبول کنم پا پ ...

مردا اصلا تو این قضیه درک ندارن انگار نسبت ب رفتارای خانوادشون کور و کر میشن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️