2777
2789
عنوان

چه بهونه ای بیارم برای رد خواستگار

435 بازدید | 20 پست

پسره هسا کار میکنه خونه و ماشین داره ولی خونه پدریش و خونه ای که خودش داره یه محله خیلی بد که دوره از مرکز شهر اصلا من اونجا نمیپسندم ما جاهای خوب شهر زندگی کردیم...  از محل زندگی میشه فهمید که اختلاف داریم حالا چه جوری ندیده رد کنم چه بهونه ای بیارم مادرم به مادر پسره بگه که ناراحت نشن؟؟؟ 

سنش کمه میخواد درس بخونه قصد ازدواج نداره

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو حق داریا خیلی هم حق داری ولی خب ادم‌ که همیشه با هم‌محله ای خودش ازدواج نمیکنه خیلی ها با شهر دیگ کشور دیگ ازدواج میکنن بهونه خوبی برای رد کردنش نیست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

متاسفانه سنم کم نیست🤦‍♀️شاغلم

هنوز قصد ازدواج نداره میخواد تو کارش،پیشرفت کنه یا میخوای بری رشته دیگه دانشگاه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بگو شما دماغتون بزرگه تو نسل ما تاثیر میذاره

🤣🤣🤣عااااالی بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

سنش 

کارش 

تحصیلاتش 

چیزی نگفتن ازش؟

البته اینکه خونشون ی منطقه داخل شهر نیس دلیل بر بدیا بی فرهنگ بودنشون نیست شاید شرایط اون بوده و موندن اونجا . 

منم دوستایی دارم اسم منطقش خوب نیس ولی به شدت آدمای خوب و درستی هستن 

و بر عکسش آدمایی میشناسم که منطقه خوب و داخل شهر و اصلا بی فرهنگ و...