2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجموعه شش جلدی من میتوانم از این کتاب های مقوایی هستش ک ب راحتی پاره نمیشه در مورد تنها خوابیدن و غذا خوردن و ... است . البته خیلی متن کمی داره ولی پسر من همه رو از اینا یاد گرفت غیر از ج ی ش. یک سری هم کتاب پارسال از نمایشگاه گرفتم اموزش میوه و حیوان و رنگ هست ک بین کاغذ صفحات فوم گذاشتن و پرس کردن اصلا خراب نمیشه. 

من دوروزه موقع خواب واسه بچه هام داستان میگم.خیلی آروم میخوابن.  حوصله اینکارونداشتم ولی خیلی خوبه.دوست دارن بچه هام ۲سالو یکماهشونه. البته من توگوشیم نرم افزار ریختم داستان کودکانه چند دقیقه قبل خواب خودم میخونم بخاطر میسپرم بعدبراشون تعریف میکنم. یک داستانو چندبار براشون تعریف میکنم که هم اونا وهم خودم توذهنمون بمونه. بچه های من قاتل  کتاب ودفتر واین چیزان

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
مجموعه شش جلدی من میتوانم از این کتاب های مقوایی هستش ک ب راحتی پاره نمیشه در مورد تنها خوابیدن و غذ ...

ازیناکه میگی براحتی پاره نمیشه.بچه های من براحتی پاره کردن😂🤣🤣

ازیناکه میگی براحتی پاره نمیشه.بچه های من براحتی پاره کردن😂🤣🤣

😅😅😅😅 ماشاا... بهشون پسر من علاقه خیلی شدیدی ب کتاب و دفتر داره مدام در حال نقاشی کشیدنه. باور میکنید دو ماهی یک بار دارم براش مداد رنگی میگیرم تموم میشه مدادهاش ولی پاره نکرده تا حالا. قصه فقط باید از روی کتاب خونده بشه.

هر بچه ای یه خصوصیت اخلاقی داره 

😅😅😅😅 ماشاا... بهشون پسر من علاقه خیلی شدیدی ب کتاب و دفتر داره مدام در حال نقاشی کشیدنه. باور می ...

اینا دوقلوهستن.دوتابچه که همسنوسال باشن یکجا چون همبازی دارن شیطنتشونم بیشتر میشه.

😅😅😅😅 ماشاا... بهشون پسر من علاقه خیلی شدیدی ب کتاب و دفتر داره مدام در حال نقاشی کشیدنه. باور می ...

چندوقتشه؟ نقاشی میکشه بامدادرنگیا؟  منم گرفتم واسشون سرهرچیزی دعوامیکنن.میترسم بزنن توچشمه هم خدایی نکرده.بعدم دیوارارو خط خطی کردن.منم پسرم بیشترعلاقه داره.نه من حتی روگوشی هم نمیتونم بخونم پسرم میخواد ازم بگیرتش ازهمه چیش سر دربیاره. خدابهم رحم کنه.منم اعصاب ندارم