2777
2789
عنوان

سطح A1 تا B2 زبان انگلیسی در یکسال

314 بازدید | 11 پست

اگه تاپیک های قبلیمو خونده باشید متوجه میشید که سالهای قبل خیلی دوست داشتم که کنکور ارشد بدم و قبول بشم اما هربار یه مسئله ای پیش میومد و مانع میشد، واسه همین موکول کردم به سالهای آینده که اول پایه مو تقویت کنم.

امسال هم سه هدف کلی واسه ارتقا شخصی دارم که یکیش تسلط به زبان انگلیسیه و در طول سال 404 تا 405 میخوام به سطح B2 برسم و برنامه مو اینجا میذارم اگه دوست داشتید همراهی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال چندتا هدف دارم یکیش لاغریه یکیش هم زبان انگلیسی

منم همینطور

(زندگیم بارها بدون دلیل و منطق قضاوت شده امیدوارم تو از اون آدما نباشی...)با اینکه زندگی کوتاه ولی بلند مدت ترین چیزیه که در اختیارمان قرار گرفته ، پس درست ازش استفاده کنیم 🌿✨//حس ششمم در اکثر مواقع درسته پس اگه سوالی داشتین در خدمتم //هر ماه میتونم سر بزنم فقط/////درخاست ممنوع حتی برای خانومای گل⁦;⁠-⁠)⁩ممنون میشم تاپیکارو الکی نترکونین دو سال کاربر خاموش و ۳ ساله عضوم⁦(⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡⁩علاقه ای بسیار زیادی به اموجی ها دارم..عاشق طبیعتم و تو روبیکا بلاگرم و تو یوتیوب بازنشر کننده...دانشجو معلمم ...🦋🦋و در رابطه⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

زبان خوندن برام خیلی سخت شدههمین که دست میگیرم خوابم میگیره بازیگوش میشم اصلا یه وضعی

هممون همینیم، من هربار نیت میکنم بخونم چند روز ادامه میدم یهو شل میکنم برا همین اینجا برنامه میذارم که دیگه یادم نره و پایبند باشم

هممون همینیم، من هربار نیت میکنم بخونم چند روز ادامه میدم یهو شل میکنم برا همین اینجا برنامه میذارم ...

میای با هم بخونیم؟

مثلا به هم قول بدیم هر روز یه زمانی رو به زبان خوندن اختصاص بدیم 

وطن ای مادر غمدیده ام.......

میای با هم بخونیم؟مثلا به هم قول بدیم هر روز یه زمانی رو به زبان خوندن اختصاص بدیم

دقیقا دارم همینکار رو میکنم، خوشحال میشم شماهم همراهیم کنی، تاپیک جدیدمو بخون اونجا برنامه روزانه مو میذارم

چطور زبان یاد میگیری؟

هدف سه ماهه، یک ماهه و روزانه میذارم، منابعم یک کتاب آموزشی، یک کتاب لغت و یک سریاله، برنامه روزانه مو توی تاپیک جدیدم میذارم، اهنگ، پادکست و کتاب داستان هم اگه حوصله کنم استفاده میکنم