2777
2789
عنوان

کاش چند سال پیش ازدواج میکردم😔

707 بازدید | 33 پست

خواستگارام آنچنان وضع خوبی نداشتن ولی میگم کاش ازدواج کرده بودم حداقل الان درگیر خونه زندگی بودم ن درگیر یه عشق یک طرفه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نداشته باش برای ازدواج گلم 

خ

شوهر داشتن ب آدم مدال نمیدن قریونت ان شاءالله ک خیره سر وقتش میاد خدا سر راهت قرار میده

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

بعدم ازدواج چیه 😂😂درگیر چ چیزا میشیا بشین هدف بزار برای خودت ک ب اونا برسی موفق بشی بیشتر. شوهرم میادش قسمت باشهه

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

۲۳ حس میکنم دیر شده

😑عجب ت ک از من ی سال بزرگتری فقط چته پس خااهرم ت ک تازه اولشی چرا عجله خونه شوهر خبری نیست ب ابلفضل

اووو گفتم حالا بالای ۳۰ سالته هنوز بچه ای که

همون دیگ سنی آخه نیست بره ازدواج ۲۳ ک بچه اس😑😂😂

من ک منم ذره ایی فکرش نمیکنم ولش باو سر بی.درد رو دستمال نمیبنده

عجله نداشته باش برای ازدواج گلم خشوهر داشتن ب آدم مدال نمیدن قریونت ان شاءالله ک خیره سر وقتش میاد خ ...

برا ازدواج نیس گلم میگم کاش الان فکر یه عشق تو سرم نبود دارم دیوونه میشم 😭😭

2790
2778
2791
2779
2792