بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر داشتن ب آدم مدال نمیدن قریونت ان شاءالله ک خیره سر وقتش میاد خدا سر راهت قرار میده
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
بعدم ازدواج چیه 😂😂درگیر چ چیزا میشیا بشین هدف بزار برای خودت ک ب اونا برسی موفق بشی بیشتر. شوهرم میادش قسمت باشهه
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
😑عجب ت ک از من ی سال بزرگتری فقط چته پس خااهرم ت ک تازه اولشی چرا عجله خونه شوهر خبری نیست ب ابلفضل
من ک منم ذره ایی فکرش نمیکنم ولش باو سر بی.درد رو دستمال نمیبنده