2777
2789
عنوان

کاش چند سال پیش ازدواج میکردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 33 پست
برا ازدواج نیس گلم میگم کاش الان فکر یه عشق تو سرم نبود دارم دیوونه میشم 😭😭

من ضربه خورده تقریبا ی عشقی هستم ک بیشتر یک طرفه بود آنقدر ضربه خوردم از طرفش ۵ سال زجر کشیدم وزنم‌اومد ۴۶ 

آخر خودم رهاش کردم ب فکر زندگیم شدم ولش آبجی رها  کن سعی کن فراموش کنی 

خودت مشغول کنی برای ادما هیچ کاری نشد نداره مگه ب تنبلی بزنن خودشون رو 

عشق هم وجود نداره همش وابستگیه گلم دیگ خودت ک عاقلی هر چی هست ی دوست داشتن و وفاداریه ب طرف 

وگرنه عشق نیست ما اسمش گذاشتیم عشق وابستگی بیش نیس 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل سرگرم بودم😞

میتونی کارای دیگ ک سرگرم باشی شوهر چیه😑😂

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

من ضربه خورده تقریبا ی عشقی هستم ک بیشتر یک طرفه بود آنقدر ضربه خوردم از طرفش ۵ سال زجر کشیدم وزنم‌ا ...

مطمئنم وابستگی نیس چون ما اصلا باهم نبودیم ک وابستش بشم😔 خیلی ناراحتم آبجی از اینکه انقد ناتوانم ک نمیتونم یه عشق رو فراموش کنم از خودم بدم میاد 

مطمئنم وابستگی نیس چون ما اصلا باهم نبودیم ک وابستش بشم😔 خیلی ناراحتم آبجی از اینکه انقد ناتوانم ک ...

تو خیلی هم توانایی الحمدالله میتونی فراموش کنی ب زندگی عادی خودت برگردی پس تلاش کن حتما 

چجوری فکر شوهر نمیکنی و همه تاپیکات شکست عشقیه

😀عزیزم اونا رو نوشتم یادم باشه  یکی دوتا تایپکام اینه 

و سه تای بقیه اینه که دلم احساس غم میکرد حس تنهای و فکرای گذشته بود بادقت حتما بخان ک طبیعی  هستش انسانم ب هر حال 

وگرنه من دیگ یکسال فکر شوهر  نمیکنم و قیدش زدم و تمام 

عزیزم تو چطوری تونستی کنار بیای؟

از بس خیانت کرد ضربه زد بهم ک خودم رها کردم همه عشقی ک بهش داشتم رو گذاشتم کنار ب فکر خودم شدم و وقتی ب خودم بها دادم همه چی تغییر کرد 

این بنده خدا اسی هم باید روی اراده. و عزت نفسش  کار کنه پسرا مگه کین الله وکیلی نون ما رو میدن خرجی ما رو میدن ک بعد واسه ما دخترا بیان چوسی ؟ ولش بابا 

ان شاءالله  ب وقتش یکی ک عاشق باشه خودش میاد خدا ب  وقتش این پازل ها رو دانه دانه سر جاش میزاره ی جاییی ک تو فکرش رو نمیکنی 

2790
2778
2791
2779
2792