چه کار کنم لاغر شم تو ماه رمضون؟ می خواستم با روزه و کم خوردن افطار و سحر کم کنم ولی به جاش دیروز و امروز روزه نبودم تا می تونستم خوردم😐 خسته شدم ۵ کیلو اضافه دارم تو رو خدا ی راهکار بدین با روزه کم شم...
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
منم وزن و قدم مثل خودته و دوست دارم ۵۵ یا نهایت ۵۷ بشم
ولی خیلی سخته
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اخییی😂😂 چه با نمک، خدا حفظش کنه برات، همسان نبودین، درسته؟
قدیم ها که میونه خوبی نداشتیم همسان نبودیم من چاق اون لاغر قیافه ها نا کپی بعد مدت ها اونقدر صمیمی شدیم مثل لیلی و مجنون یه ساعت بدونه اون برام جهنمه الان بخاطر صمیمیت کپی هم شدیم کسی نمیتونه مارو از هم تشخیص بده حتی خانواده هامون واقعا خواهرم اولین کسیه دوسش دارم بدونه اون زندگی نمیتونم تصور کنم🙂😔
منم وزن و قدم مثل خودته و دوست دارم ۵۵ یا نهایت ۵۷ بشم ولی خیلی سخته
منم می خواستم ۵۵ بشم
ولی وقتی دیدم خیلی سخته...
به ۵۸،۵۹ راضی شدم😂
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
سرکه سیب هم خوبهمامان بزرگه من با دانه چیا بیست کیلو کم کرد تو چند ماه من بعد عید دانه چیا میگیرمالب ...
ممنون همشو اجرا میکنم
دانه چیا همه جا دارن؟