2777
2789
عنوان

اضافه وزن🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 45 پست
تا چند موقع شکر اینا حذف نکن نه اینکه کاملن حذف کنی اونوقت صورتت شل میشه و لاغرمثلا شیرینی طبیعی سیب ...

شکر مصنوعی ربطی به شل شدن صورت نداره، اتفاقا شکر افزوده عامل پیری پوسته، چون کلاژن سازی رو کاهش میده. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکر مصنوعی ربطی به شل شدن صورت نداره، اتفاقا شکر افزوده عامل پیری پوسته، چون کلاژن سازی رو کاهش میده ...

میگن شکر رو کامل حذف کنی صورتت لاغر میشه خواهرم حذف کرد مدتی بعد چند مدت صورتد لاغر شد

میگن شکر رو کامل حذف کنی صورتت لاغر میشه خواهرم حذف کرد مدتی بعد چند مدت صورتد لاغر شد

شکر باعث میشه صورت پف بکنه، شاید دلیلش اون بوده. 

مگه نه اگه میوه و شیرینی های طبیعی رو حذف نکنی، اصولا مشکلی نباید پیش بیاد. من اصن چنین چیزی نشنیده بودم. 

شکر باعث میشه صورت پف بکنه، شاید دلیلش اون بوده. مگه نه اگه میوه و شیرینی های طبیعی رو حذف نکنی، اصو ...

اره بخاطر پفش

اما بالا نوشتم با شیرینی طبیعی سیب اینا هم صورت تپل میمونه

یا شایدم خیلی وزن کم کرده که خب چربی صورتشم آب شده.

اره ولی بازم برام توپ قلقلیه😂🥰

دوتامونم شصت و چهار کیلو شدیم همیشه من ازش ده کیلو چاق بودم اما اینبار هم وزن شدیم بعد بیست سال البته دوقلو هستیم واسه همینه

اره بخاطر پفشاما بالا نوشتم با شیرینی طبیعی سیب اینا هم صورت تپل میمونه

اها، دقیقا منظور منم همین بود، 👌🏻

اصلا حذف شکر طبیعی مثه میوه و عسل و خرما خیلی بده، چون ویتامین و فیبر و اینا هم نمیرسه به بدن. 

منم وزن و قدم مثل خودته و دوست دارم ۵۵ یا نهایت ۵۷ بشم 

ولی خیلی سخته 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اخییی😂😂 چه با نمک، خدا حفظش کنه برات، همسان نبودین، درسته؟

قدیم ها که میونه خوبی نداشتیم همسان نبودیم من چاق اون لاغر قیافه ها نا کپی بعد مدت ها اونقدر صمیمی شدیم مثل لیلی و مجنون یه ساعت بدونه اون برام جهنمه الان بخاطر صمیمیت کپی هم شدیم کسی نمیتونه مارو از هم تشخیص بده حتی خانواده هامون واقعا خواهرم اولین کسیه دوسش دارم بدونه اون زندگی نمیتونم تصور کنم🙂😔

منم وزن و قدم مثل خودته و دوست دارم ۵۵ یا نهایت ۵۷ بشم ولی خیلی سخته

منم می خواستم ۵۵ بشم 

ولی وقتی دیدم خیلی سخته...

به ۵۸،۵۹ راضی شدم😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

سرکه سیب هم خوبهمامان بزرگه من با دانه چیا بیست کیلو کم کرد تو چند ماه من بعد عید دانه چیا میگیرمالب ...

ممنون همشو اجرا می‌کنم‌

دانه چیا همه جا دارن؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤