2777
2789
عنوان

اضافه وزن🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 45 پست
دقیقا اینطوریه وقتی اسم ورزش میاد انگار سنگ میندازن تو سرم میگم یه راهکار بدین معدم کوچیک شه بشینم س ...

چقدر مثل همیم😁

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

سه کیلو تو ماه کم کردم اما معدم حساس شد و برابر پف کردم با خوردن هر غذایی سمتش نروسعی کن با وزن کم د ...

چای سبز چطوره؟ میگن چربی سوزه

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی انگاری😂 حتی اصلا برام مهم نیست داخل بدنم چه اتفاقی میفته فقط میخام بیرون بدنم زیبا بنظر باشه ه ...

دقیقا👌🏻

می شه هر چی خوردین و نتیجه گرفتین بهم بگین؟

مثلا سحر و افطار چیا بخورم چیا نخورم؟

همه چی بخور ولی قندو چیزایی که توش قند مصنوعی داره رو نخور، ولی مثلا خرما و عسل و موز و میوه‌های شیرین اشکال نداره.. 

البته این کلا عالیه اگه هميشه رعايت کنی.. 

چای سبز چطوره؟ میگن چربی سوزه

اره اونم خوبه شنیدم ولی اینی که میگمو تو هم انجام بده من نتیجه گرفتم تا حدودی 

صبح ها از نظر ترکیه چاق آور تره شام لاغر کننده بنظر ایرونی هاهم برعکس برای همون

صبح ها یدونه تخم مرغ ابپز بخور ناهار یه بشقاب کامل غذا بدون روغن سعی کن با کره باشه یا روغن خیلی کم

شامم غذای مایعات باشه کاملا بدون روغن تا یک ماه این روال برو وسط هاشم میوه مثل خیار یا سیب بخور این اختیاریه بعد روزی یه وعده ماست کم چرب با زیره سبز بخور به جای چای عادی هم چای سبز با مویز بخور

اره اونم خوبه شنیدم ولی اینی که میگمو تو هم انجام بده من نتیجه گرفتم تا حدودی صبح ها از نظر ترکیه چا ...

مرسی🙏🏼

حتما دارم کم کم یادم میارم

هر کدومش یادتون اومد بگین میام می خونم🙏🏼

تا چند موقع شکر اینا حذف نکن نه اینکه کاملن حذف کنی اونوقت صورتت شل میشه و لاغر

مثلا شیرینی طبیعی سیب خوبه یا شیرینی مضر فقط ماهی یدونه شکلات کوچیک خوبه 

برنامه سی روز لاغر از فروشگاه دانلودکن هروز طبق اون برو اما اگه تو هم مثل من ورزش سختته میتونی شال یا گن ببندی به کمرت تا فرم بگیره شکمت عقب بره اگه تو پهلو هات کیست نداری اونجا هم ببند اما سعی اروم ببندی

من از این مورد چندشم میشه واسه همین نرفتم صبح ها ناشتا انداختن یه حبه سیر با اب چربی سوزی خوبی داره تو تموم غذاهات سماق بزن تا چربی غذا رو بگیره

انقدرم وابسته شده بودم نمی‌خوردم حالم بد میشد اما معده مو حساس کرد

البته من شنیدم که برای بدن خیلی خوبه کلا، ولی احتمالا مصرف زیادش معده رو اذیت میکنه، 

چون دقیقا منم معدمو اذیت کرد.