2777
2789
عنوان

سود بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 33 پست
قیمت خونه چند ساله بالا نرفته .بایک سومه پول خونمون میتونیم تو همچین خونه ای زندگی کنیم بقیشو سپرده ...

خونه هم قیمتش بالا رفته، منتهی چون کسی نقدینگی نداره، مبادله کم رونق شده و بعضی از مالک‌ها حاضرن خونه رو به قیمتی پایین‌تر بفروشن. کاهش نقدینگی به این معناست که حتی الان فردی که یک‌شبه خونه‌اش چند میلیارد شده، ممکنه پول خرید تخم‌مرغ رو نداشته باشه. 

از یک طرف دیگه، افزایش نقدینگی توی سبد خانوارتون به معنای خرج بیشتر هست. درنتیجه درسته ممکنه لوکس‌تر بشین، ولی انگیزه‌تون رو برای خرید خونۀ بهتر و سختی لازم برای اون از دست می‌دین و روز به روز قرض‌هاتونو بیشتر می‌کنین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا هم رفته بالا ولی کم در حد 20_25 از دو سال پیش .تهرانپارس

هر تصمیمی میگیرین ایشالا به صلاحتون باشه و موفق باشین 

اما نصیحت خواهرانه بهت میکنم سقف و ارامش بالا سرت رو بخاطر سود بیشتر خراب نکن 

اوضاع واقعا دست منو شما نیست 

دلار فقط تو دو هفته ۱۵ درصد بالا رفته فقط دو هفته مطمئن باش به تبعش همه چی گرون میشه 

ایشالا خودتون پس انداز میکنین بعدش میذارین رو پول خونتون جای دیگه بزرگتر و بهترش رو میخرین 

خونه هم قیمتش بالا رفته، منتهی چون کسی نقدینگی نداره، مبادله کم رونق شده و بعضی از مالک‌ها حاضرن خون ...

ما میخواستیم با این کار سود چند سال رو با پس اندازی که هر سال اضافه میکنیم رو جمع کنیم مثلا چهار سال دیگه خونه ای بگیریم که اگه این راه رو نریم هشت سال دیگه میتونیم این کار رو بکنیم.میدونم ریسک داره

سلام عزیزم همسر. من  بانکی هستش اعتقادی به خرید خونه نداره میگه وقتی یه خونه رو میشه رهن کرد چر ...

دقیقا من و شوهرم عقیدمون اینه وقتی ما میتونیم با یک سوم حتی کمتر یه خونه خوب رهن کنیم چرا رو پولمان بشینیم

یا پول تو بزار تو بانک قرضالحسنه مهر ایران به اسم خودت و شوهرت تا سقف ۲۰میلیون وام چهار درصد میده بگیر بعد. همه رو یکجا بزار برای سود پول اون. چهل تومنم در. میاد تازه تو وام چهار درصد گرفتی از بانک بخوای سود بزاری بانک ۱۸درصد سود میگیری