2777
2789
عنوان

کار پیش یه خیاط

43 بازدید | 10 پست

خانما من دوره ی نازکدوزی رفتم الانم میتونم لباس مجلسی های ساده و مانتو شلوار اینا میتونم بدوزم دستم یکم کنده ولی خوب میدوزم بعد الان میخوام برم پیش یه خیاط ماهری چیزی کار کنم که خب خوب شه دوختم بنظرتون به خیاط های شهرمون بگم میزارن برم پیششون کار کنم البته حقوق اینا نمیخواما صرفا میخوام دستم روون شه چهار نفرم بشناسنم ۱۷ سالمه

خوبه عزیزم برو به امید خدا موفق باشی،یه پیج هم بزن چندتا کلیپ و عکس از چیزایی که میدوزی بذار داخلش کم کم خودت مشتری جمع کنی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دوره نتزک دوزی که رفتم پیش همون استادم رفتم کار کلدم کلیم کارم خوب بود یه لباس کاملو وقتی سردرد داشت دوختم اونم راه راه افقی پولکی با سردوز کار کردم حلقه استین سردوز زدم که انقدر خطرناک و زیسکیه اخرشم انقدر دندون گرد بود هیچی بهم پول نداد منم دیگه نرفتم پیشش

اگه شاگرد و کمکی نداشته باشن و مشتری زیاد داشته باشن آره از خداشونه مخصوصا اگه مرد باشه که اندازه گیری بکنی و پروگیری بکنی فقط باید دقت کنی اون چیکار میکنه چون روش خیاط ها باهم فرق داره

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

من دوره نتزک دوزی که رفتم پیش همون استادم رفتم کار کلدم کلیم کارم خوب بود یه لباس کاملو وقتی سردرد د ...

استاد من قبول نکرد شاگرد الان موندم برم به یه خیاط بگم قبول میکنه برم پیشش کار کنم

اینستا ودیوار نمونه کارهات بزار مطمعنم میان سمتت بعدم برا چند نفر بدوزی دستت میاد دیگه

آخه دوست دارم یکم ماهر شم بعداً برای بیرون کارکنم فعلا واسه خودم و مامانم میدوزم اعتماد به نفس ندارم واسه کس دیگه بدوزم

آخه دوست دارم یکم ماهر شم بعداً برای بیرون کارکنم فعلا واسه خودم و مامانم میدوزم اعتماد به نفس ندارم ...

بیخیال بابا کمالگرا نباش فقط شروع کن

اگه فک میکنی اونقدری حرفه ای نیستی خب کمتر پول بگیر