2777
2789
عنوان

دعوا سر مهریه

682 بازدید | 14 پست

برای دختری خواستگار اومده دختر خانم میگه مهریه ۱۴ تا سکه ولی پسر میگه سکه گران شده ۱۴ تا هم نمیتونم قبول کنم بیا ۵ تا سکه قبول کن سر عقد بهت بدم دختر خانم میگه نه پسر راضی هستش ۸۰۰ میلیون تومان قبول میتونه بکنه ولی باز هم دختر میگه نه 

دختر خانم قفلی زده رو ۱۴ تا سکه پسر هم میگه من مذهبی مهریه باید تو جیب ام باشه و سکه هم گران شده بعدی از طرفی سم دختر هم ۳۴ ساله اش یعنی داره تایم طلایی اش داره رد میشه 

از طرف پسر میگه کل جهیزیه هم با خودم هستش 

حلا چیکار کنند به نظر شما

ازدواج عین معامله اس دیگه وقتی تو یکی از بندهای معامله به توافق نمی رسند معامله سر نمیگیره و تمام بهتره برن سراغ کیس بعدی 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خانواده شوهرم گفته بودن 60 تا (زمانی که سکه 4 بود)

ما گفتیم بیشتر و خلاصه با دعوا شد 110

بسیار خاطره تلخی موند

روز محضر هم بنا به پیشنهاد من نوشتیم 60 تا عندالمطالبه مابقی عندالاستطاعه

اگه واقعا 5 تا رو میده

و حاضره حقوق خانم رو بهش برگردونه (تنصیف و کار و طلاق از همش مهمتر)

و جهازم میخره

و کلا کیس خوبیه

به نظر من خوبه

خانواده خانم با یک خداحافظی ایشون رو بدرقه کنن و تمام.

۳۴ سال در حال حاضر سن مناسب برای ازدواجه و اگر میخوان سو استفاده کنن که اصلا این آقا آدم مناسب ازدواج نیست.

۱۴ تا رو هم فقط در صورت گرفتن حق و حقوق بپذیرند

وگرنه طولی نمی‌کشه که متوجه اشتباه میشن 

این نوع مهریه ها نه به نفع اون زندگی مشترک نیست

من خانواده شوهرم گفته بودن 60 تا (زمانی که سکه 4 بود)ما گفتیم بیشتر و خلاصه با دعوا شد 110بسیار خاطر ...

نه اون شروط ضمن عقد رو قبول نمیکنه ولی میگه مثلا پنج تا سکه سر عقد میدم و ۱۴ تا سکه هم به عنوان تضمین در نظر میگرم در صورتی به خانم تعلق بگیره که آقا بخواهد خانم رو یک طرفه طلاق بده 

تایم طلایی باداری خانم تا ۳۵ سالگی هستش

خانم ها تا بعد ۴۰ سالگی هم برای بارداری مشکلی ندارن

این صحبت شما به چه معناست؟ که برای باردار شدن به موقع ازدواج ولو نامناسب انجام بدن؟

منن پارسال عقد کردم ۲۱۴تا مهریم بود 😑 آخه مهریه چیه که بخاطرش بحث میکنن

شوهرت نداشته باشه آخر زندگیشو تو زندان باید بگذرونه مهریه چیه ؟ 

خونه و ماشین و زمین هر چی که داشته باشه و از بچگی براش زحمت کشیده تو یه ثانیه بالا می‌کشی مهریه چیه ؟ 

تهش تو طلاق میگیری شوهرت میمونه باید عین چی کار کنه پول تورو بده مهریه چیه ؟ 

تعجب میکنم خودتونو میزنید به کوچه‌ی علی چپ 

من واقعا این اواخر داره از هم جنسای‌ خودم حالم به هم میخوره بابا قصد کاسبی دارید اینقدر واضح حداقل به طرف نگید خب 

طرف خودشو خوش کرده مال مرده رو بگیره بعد پاشو تو یه کفش می‌کنه میگه نه من حتما باید مهریم بالا باشه 

دلایلشو که میدونی ؟؟ 

شوهرت نداشته باشه آخر زندگیشو تو زندان باید بگذرونه مهریه چیه ؟ خونه و ماشین و زمین هر چی که داشته ب ...

چیمیگی برای خودت خانوم. منو همسرم با کلی عشق ازدواج کردیم خیلی سختی کشیدیم ک‌بهم دیگه برسیم اصلا مهریه برامون ملاک نبوده و نیست خانوادم شرط گزاشتن و همسرمم قبول کرد. همسرم خداروشکر هم ماشین داره هم خوبه هرچی داره مال دوتامونه.. مهریه یع چیزیه که دیگه هست 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

چیمیگی برای خودت خانوم. منو همسرم با کلی عشق ازدواج کردیم خیلی سختی کشیدیم ک‌بهم دیگه برسیم اصلا مهر ...

اولا چی میگی که حرف قشنگی نیست 

دوما من مگه گفتم تو کاسبی عزیزم که گارد میگیری ؟ نکنه هستی ؟ 

سوما قشنگ پیاممو بخون بعد اینجوری حرف بزن 

شما میگی مهریه چیه ؟ 

خدمتتون عرض کردم که چیه 

اینکه شما زندگیتون خوبه و خوش و خرم هستید که شکر خدا 

ولی بقیه‌ی دوستان اینجوری نیستن 

مهریه برای اونا خیلی کارا می‌کنه و در نهایت زندگیشون به فنا می‌ره 

به دلایلی که گفتم که اگر زمانی برسد شوهرتون نداشته باشه تهش می‌ره زندان 

بقیه مثل شما فکر نمیکنن // اکثر کسایی که اینجا مینالن‌ از شوهراشون اونام مثل شما عاشق بودن همدیگه رو دوست داشتن 

ولی الان خبری نیست 

و مهریه می‌خوان 

من منظورم از اوناست

اولا چی میگی که حرف قشنگی نیست دوما من مگه گفتم تو کاسبی عزیزم که گارد میگیری ؟ نکنه هستی ؟ سوما قشن ...

نه کاسبی چه حرفیه دیگه چرا شما اینجوری حرف میزنید پیام منو ریپلای کردین من منظور گرفتم که اینجوری گفتم... هرکسی هم که با شوهرش مشکل داره تفاهم ندارن همه چی بر میگرده به تفاهم 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

خانم ها تا بعد ۴۰ سالگی هم برای بارداری مشکلی ندارناین صحبت شما به چه معناست؟ که برای باردار شدن به ...

این کاربر مرد مشکل روانی داره احتمالا از تاپیکهاش مشخصه یه زنمای زن ستیز

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام