2777
2789
عنوان

پانزده هفتم احساس میکنم بچه مثل

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 51 پست
سونوهای منم هر دفعه یک عدد متفاوت بوده ، الان طبق ان تی پیش میرم فعلا ! آخرین سونوتون ان تی بوده دیگ ...

اره مال منم هربار یه عدد رو گف بجز سونو ۶ هفته که دقیق بود من ۹ هفتم رفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مال منم هربار یه عدد رو گف بجز سونو ۶ هفته که دقیق بود من ۹ هفتم رفتم

چی بگم 😅 سن جنین هم داستانیه برای مادر ، من هر دفعه سونو میرم با ذوق میرم که بزرگ شده ، برمیگردم باید ۳ ، ۴ روز از سنش کم کنم 🫣

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اره خوبه اما جفت پایینه. خداکنه بره بالا . جنسیت رو بهت نگف

نه ۱۱ هفته و ۱ روز بودم ان تی ! 

انشالله که خدا توی جای درستی حفظش کنه ❤️ 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چی بگم 😅 سن جنین هم داستانیه برای مادر ، من هر دفعه سونو میرم با ذوق میرم که بزرگ شده ، برمیگردم با ...

اره 😄 مال من خداروشکر جلو میفته  منم از خدا خواسته  تازود تموم بشه 

اره 😄 مال من خداروشکر جلو میفته منم از خدا خواسته تازود تموم بشه

انشالله خدا حفظش کنه ، به شادی بغلش بگیری 🌹🫂

من ۱۲ هفته وپنج روز رفتم گف احتمالا پسر

ای جان 😍 بچه اولتون؟ 

من بچه اولمه برای خودم فرقی نداره اما همسرم دختر دوست داره 🥺

سرویکسم ۲۵ عه ! دکترم میگه تا ۱۵ نیازی به هیچی نداری ، فقط شیاف داده بهم 😅 خبری از وضعیت جفتم ندارم ...

عزیزم طول سرویکس ۲۵نیاز ب سرکلاژ داری ،دکترت رو عوض کن اشتباه میکنه 

عزیزم طول سرویکس ۲۵نیاز ب سرکلاژ داری ،دکترت رو عوض کن اشتباه میکنه

خودمم میدونم ، اما دکترم سابقه اش خیلی بالاعه ، مریض های بدتر از این هم پیشش بودن و راضی بودن ، حتی خودمم اون به دنیا آورده ، فعلا صبر کردم تا آنومالی اگر وضعیت بدتر بشه ، میرم دکتر دیگه سرکلاژ شم! امید به خدا

نه دومی. اولی هم پسره. 🥰 برای من فرقی نداره اما شوهرم پسر دوسداره

خدا حفظشون کنه 😍 انشالله نامدار باشن 🌹

خودمم میدونم ، اما دکترم سابقه اش خیلی بالاعه ، مریض های بدتر از این هم پیشش بودن و راضی بودن ، حتی ...

کار سنگین نکن  فقط استراحت کن میخای یه دکتر دیگم برو