2777
2789

من فقط حس انقباض زیر شکمم دارم ، انگار یک چیزی همیشه منقبضه ، نه میشه درست بشینی نه درست پا شی!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من مخصوصا شب این حس رو دارم میترسم

تازه حس درد هم کنارش هست ، اما خب من تلقین میکنم طبیعیه دیگه الان بزرگ شده ، هنوز کوچولو که نیست باید بالاخره عرض اندام کنه 😅

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

تازه حس درد هم کنارش هست ، اما خب من تلقین میکنم طبیعیه دیگه الان بزرگ شده ، هنوز کوچولو که نیست بای ...

اره منم درد دارم . درش یه جوریه انگار هل میده فشار میده . شما چند هفته ایی 

امروز وارد ۱۵ شدم ، شما در طول روز درد زیر شکمم دارین؟ 

نی نی شما چند وقتشه؟

امروز وارد ۱۵ شدم ، شما در طول روز درد زیر شکمم دارین؟ نی نی شما چند وقتشه؟

من فردا میشم ۱۵ هفته و۳ روز . اره دارم حتی وقتی گلاب به روت میرم دستشویی درد داره زیرشکمم 

من فردا میشم ۱۵ هفته و۳ روز . اره دارم حتی وقتی گلاب به روت میرم دستشویی درد داره زیرشکمم

چقدر جالبه ، علائممون شبیه همه ! من طول سرویکسم کمه ، فکر میکردم بخاطر همینه که درد دارم !

من جفتم پایینه. گف جفتت مارژیناله. سرویکست چند بود ؟

سرویکسم ۲۵ عه ! دکترم میگه تا ۱۵ نیازی به هیچی نداری ، فقط شیاف داده بهم 😅 

خبری از وضعیت جفتم ندارم 🫣

سرویکسم ۲۵ عه ! دکترم میگه تا ۱۵ نیازی به هیچی نداری ، فقط شیاف داده بهم 😅 خبری از وضعیت جفتم ندارم ...

مال من ۳۷ 

منم شیاف استفاده میکنم  😁

من اخرین پریودم ۱۰ اذر بود 

البته من الان باید ۱۵ هفته باشم. تو اخرین سونو ۳ روز جلوتر زد

سونوهای منم هر دفعه یک عدد متفاوت بوده ، الان طبق ان تی پیش میرم فعلا ! 

آخرین سونوتون ان تی بوده دیگه ؟ درسته؟

مال من ۳۷ منم شیاف استفاده میکنم 😁من اخرین پریودم ۱۰ اذر بود

😍 سرویکس شما عالیه ! 

من آخرین پریودی هام اینقدر بهم ریخته بود که اصلا تاریخشون دستم نیست !