bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 عنوان پانزده هفتم احساس میکنم بچه مثل 263 بازدید | 51 پست یه توپ کوچیک میره این ور اون ور دردم میاد احساس فشار میکنم این طبیعیه ؟ تکون حس نمیکنم فقط حس میکنم یه توپ زیر شکممه 1403/12/24 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7656 من فقط حس انقباض زیر شکمم دارم ، انگار یک چیزی همیشه منقبضه ، نه میشه درست بشینی نه درست پا شی! نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 من فقط حس انقباض زیر شکمم دارم ، انگار یک چیزی همیشه منقبضه ، نه میشه درست بشینی نه درست پا شی! اره من مخصوصا شب این حس رو دارم میترسم
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7656 اره من مخصوصا شب این حس رو دارم میترسم تازه حس درد هم کنارش هست ، اما خب من تلقین میکنم طبیعیه دیگه الان بزرگ شده ، هنوز کوچولو که نیست باید بالاخره عرض اندام کنه 😅 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 تازه حس درد هم کنارش هست ، اما خب من تلقین میکنم طبیعیه دیگه الان بزرگ شده ، هنوز کوچولو که نیست بای ... اره منم درد دارم . درش یه جوریه انگار هل میده فشار میده . شما چند هفته ایی
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7656 امروز وارد ۱۵ شدم ، شما در طول روز درد زیر شکمم دارین؟ نی نی شما چند وقتشه؟ نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 امروز وارد ۱۵ شدم ، شما در طول روز درد زیر شکمم دارین؟ نی نی شما چند وقتشه؟ من فردا میشم ۱۵ هفته و۳ روز . اره دارم حتی وقتی گلاب به روت میرم دستشویی درد داره زیرشکمم
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7656 من فردا میشم ۱۵ هفته و۳ روز . اره دارم حتی وقتی گلاب به روت میرم دستشویی درد داره زیرشکمم چقدر جالبه ، علائممون شبیه همه ! من طول سرویکسم کمه ، فکر میکردم بخاطر همینه که درد دارم ! نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 چقدر جالبه ، علائممون شبیه همه ! من طول سرویکسم کمه ، فکر میکردم بخاطر همینه که درد دارم ! من جفتم پایینه. گف جفتت مارژیناله. سرویکست چند بود ؟
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7656 من جفتم پایینه. گف جفتت مارژیناله. سرویکست چند بود ؟ سرویکسم ۲۵ عه ! دکترم میگه تا ۱۵ نیازی به هیچی نداری ، فقط شیاف داده بهم 😅 خبری از وضعیت جفتم ندارم 🫣 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 چقدر جالبه ، علائممون شبیه همه ! من طول سرویکسم کمه ، فکر میکردم بخاطر همینه که درد دارم ! البته من الان باید ۱۵ هفته باشم. تو اخرین سونو ۳ روز جلوتر زد
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 سرویکسم ۲۵ عه ! دکترم میگه تا ۱۵ نیازی به هیچی نداری ، فقط شیاف داده بهم 😅 خبری از وضعیت جفتم ندارم ... مال من ۳۷ منم شیاف استفاده میکنم 😁من اخرین پریودم ۱۰ اذر بود
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7656 البته من الان باید ۱۵ هفته باشم. تو اخرین سونو ۳ روز جلوتر زد سونوهای منم هر دفعه یک عدد متفاوت بوده ، الان طبق ان تی پیش میرم فعلا ! آخرین سونوتون ان تی بوده دیگه ؟ درسته؟ نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 سونوهای منم هر دفعه یک عدد متفاوت بوده ، الان طبق ان تی پیش میرم فعلا ! آخرین سونوتون ان تی بوده دیگ ... اره ۶ اسفند رفتم
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7656 مال من ۳۷ منم شیاف استفاده میکنم 😁من اخرین پریودم ۱۰ اذر بود 😍 سرویکس شما عالیه ! من آخرین پریودی هام اینقدر بهم ریخته بود که اصلا تاریخشون دستم نیست ! نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱