ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین هر دوره ای جذابیت خودشو داره قبل عقد بعد عقد بعد عروسی ولی خب ناچاری کنار بیای دیگه خود تو ام عوض میشیا منتها خبر نداری حس نمیکنی ولی اینش شیرینه ک حداقل یعالمه خاطره خوب باهم دارین و خواهید داشت
الان رفتارشون طوری نیس ک اذیت بشین ینی اینکه تو دوران دوستی کاملا فرق داشته تغییری کردن؟
بستگی داره به طرفش.ولی اگه به ازدواج ختم نشه فقط عذاب وجدانش برات می مونه پس الکی با هرکسی دوستی نکن به امید ازدواج.چون ممکنه بازیت بدن و بعدش ولت کنن حواستو جمع کن
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
الان با اینکه فقط یکسال و نیمه عروسی کردیم ولی اندازه ۵ سال خاطره داریم تعریف کنیم😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝