2777
2789

من شیش سال پیش صندوق صدقات داشتم امروز پیداش کردم بعد دیدم خیلی سنگین بازش کردم از اول تا آخر چک ۱۰۰ و ۵۰ بود با چند تا ۱۰ هزاری من نمی‌دونم اسکل بودم همش چک مینداختم نزدیک ۱ میلیون بود 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه میبری خریدمیکنی یابازمیبخشی به دولت

همین جوری گذاشتم تو خونه دست نمیزنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

صندوق صدقاتها الان جمع شدن؟هی میومدن در خونه ها پولا رو جمع میکردن 😶‍🌫️🫥

از ما مال نه گفتم ندارم صندوق قلک بود به کسی پول نمیدم 

همین جوری گذاشتم تو خونه دست نمیزنم

به حرفای بقیه توجه نکن شما اون موقع که صدقه دادی به هر نیتی بوده دفع بلا ، دفع مریضی و...اون موقع خدا براا تلافی کرده شمام ببخشش ب مستحق

به حرفای بقیه توجه نکن شما اون موقع که صدقه دادی به هر نیتی بوده دفع بلا ، دفع مریضی و...اون موقع خد ...

من اصلا برا نیت نمی‌دادم همین جوری جمع می‌کردم آخرش گفتم صندوق صدقات 

من اصلا برا نیت نمی‌دادم همین جوری جمع می‌کردم آخرش گفتم صندوق صدقات

مختارید ولی یه تومن چیز خاصی نمیشه من بودم میدادم صدقه . الانم دو تومن جمع کردم قرار بود قبل عید بدم خیریه نشد ان شاالله فروردین