من شیش سال پیش صندوق صدقات داشتم امروز پیداش کردم بعد دیدم خیلی سنگین بازش کردم از اول تا آخر چک ۱۰۰ و ۵۰ بود با چند تا ۱۰ هزاری من نمیدونم اسکل بودم همش چک مینداختم نزدیک ۱ میلیون بود
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
صندوق صدقاتها الان جمع شدن؟هی میومدن در خونه ها پولا رو جمع میکردن 😶🌫️🫥
از ما مال نه گفتم ندارم صندوق قلک بود به کسی پول نمیدم
به حرفای بقیه توجه نکن شما اون موقع که صدقه دادی به هر نیتی بوده دفع بلا ، دفع مریضی و...اون موقع خد ...
من اصلا برا نیت نمیدادم همین جوری جمع میکردم آخرش گفتم صندوق صدقات