2777
2789

دکترا نمیتونن عمر بیمار را زیاد کنن یا کم و حتی درمان هم نمیتونن بکنن چون خدا هرچی بخاد رو انجام میده پس‌ ما چرا زحمت میکشیم تا دکتر شیم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خدا خارج از اسبابی که برای اداره دنیا ایجاد کرده کاری نمیکنه اون دکتر واسطه اراده خداست توی دنیا یعنی شاید خدا برای شما شفا و سلامتی بخواد و این شفا و سلامتی رو از طریق همون اسباب عقلس بهتون میرسونه شایدم چیز دیگه ای بخواد ولی از اونجایی که ما از خواست خدا اگاه نیستیم فقط طبق توصیه بزرگان و البته عقلمون امیدواریم و توی مسیر همون اسباب حرکت میکنیم

من اینطور فکر میکنم.

دینی دوازدهم دبیرستان درس ۵😂

چقدر حرف های عجیب زده اینکه آدم رو کاملا گیج میکنه ما معلم دینی مون میاد تنها کسی که با شوق و ذوق حواسش هست منم فقط به خاطر نمره وگرنه آنقدر حرف میزنه حرفاش برام مث لالایی

همه چی توی این دنیا وسیلس

ما میخونیم روزی دست خداس هرچی روزیت باشه میرسه پس چرا کار میکنیم؟

قطعا خدا میگه تو تلاشتو بکن زحمت بکش کار کن جور کردن وسیله روزیت دست منه 

برو تا دیپلم نیا نینی سایت

اخه چرا ؟  مگه تو چند سالته؟  خوب من فقط سوال پرسیدم و اگه من زود تر جهشی بخونم دیپلوم رو خیلی زود میگیرم تمام معلمان هم راضی هستن فقط پایان سال باید نامه بدن به آموزش و پرورش همین باید از الان بفهمم که چیکاره میخوام شم بعد برم برا دیپلوم

اخه چرا ؟ مگه تو چند سالته؟ خوب من فقط سوال پرسیدم و اگه من زود تر جهشی بخونم دیپلوم رو خیلی زود م ...

من ۴۰ سالمه

اینجا هم ذهنتو مسموم میکنه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس