ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کی گفت دکتر نمیتونه درمان کنه؟؟یعنی من دندونم درد کرد بدون اینکه بکشنش پرش کردن درمان نیست!ینفر قلبش مشکل داره میخواد بمیره دکتر عملش میکنه به زندگی عادی برمیگرده چیه؟دقیقا!
چون خدا خارج از اسبابی که برای اداره دنیا ایجاد کرده کاری نمیکنه اون دکتر واسطه اراده خداست توی دنیا یعنی شاید خدا برای شما شفا و سلامتی بخواد و این شفا و سلامتی رو از طریق همون اسباب عقلس بهتون میرسونه شایدم چیز دیگه ای بخواد ولی از اونجایی که ما از خواست خدا اگاه نیستیم فقط طبق توصیه بزرگان و البته عقلمون امیدواریم و توی مسیر همون اسباب حرکت میکنیم
چقدر حرف های عجیب زده اینکه آدم رو کاملا گیج میکنه ما معلم دینی مون میاد تنها کسی که با شوق و ذوق حواسش هست منم فقط به خاطر نمره وگرنه آنقدر حرف میزنه حرفاش برام مث لالایی
اخه چرا ؟ مگه تو چند سالته؟ خوب من فقط سوال پرسیدم و اگه من زود تر جهشی بخونم دیپلوم رو خیلی زود میگیرم تمام معلمان هم راضی هستن فقط پایان سال باید نامه بدن به آموزش و پرورش همین باید از الان بفهمم که چیکاره میخوام شم بعد برم برا دیپلوم