2777
2789
عنوان

خانوادم خواستگارامو رد میکنن

136 بازدید | 11 پست

۲۳ سالمه

قیافم متوسطه رو به پایینه. اونم چون بینی ام بزرگه بد شدم

خانوادم آداب معاشرتشون خوب نیست. با کسی رفت وآمد نداریم تا اصلا کسی بخواد منو ببینه. خودمم بیرون نمیرم چون هم خانوادم حساسن هم شهرمون زیاد بزرگ نیس جایی نیس که بخوام برم و روابط اجتماعی داشته باشم 

تا حالا خواستگار زیادی نداشتم. ۳ ۴ تا بوده فقط، شرایطشونم که تلفنی گفتن واقعا خوب بوده و کامل. اما اصلا نمیدونم مامانم بهشون بعدا چی جواب داده

انقد بابا مامانم خواستگارو بد میدونن که بیان به من بگن. اصلا راجبش مامانم باهام حرف نمیزنه. من فقط یواشکی چت هاشونو خوندم که چقدرم اصرار کرده بودن

هیچ جوره نمیتونم راجب خواستگار با مامانم حرف بزنم خیلی گارد میگیره

میترسم دیگه خواستگار نداشته باشم. بعد ۲۳ سالگی خواستگار میاد؟

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه تموم شدمتاسفانه شماازرده خارج شدین دیگه خاستگارنمیادبرات بامادرتم صحبت کن قصدازدواج داری

الان جدی گفتید یا شوخی بود؟

والاه شماره مامانت بده بهم به عنوان خواستگار زنگ بزنم ج رد بهش توضیح بدم که داره اشتباه میکنه دختر تا یه مدتی خواستگار داره اونم توس شهر کوچیک بعد دو سال اون موقع شما خودت میخوای دنبال خواستگار برای دخترت باشی چون سنت گذشته

والاه شماره مامانت بده بهم به عنوان خواستگار زنگ بزنم ج رد بهش توضیح بدم که داره اشتباه میکنه دختر ت ...

نمیدونم چرا انقد گارد میگیره🤦‍♀️🤦‍♀️ اصلا خواستگار میاد فکر میکنه کاره خلافه به من نمیگه

شوخی کردم تازه ازاین بعدخاستگاربرات میادولی بامادرت صحبت کن سنت خوبه براازدواج

نمیتونم صحبت کنم. اصلااااااا باهاس راحت نیستم

نمیدونم چرا انقد گارد میگیره🤦‍♀️🤦‍♀️ اصلا خواستگار میاد فکر میکنه کاره خلافه به من نمیگه

پررو باش بابا با خنده بگو حالا اینقدر خواستگار رد کن سنم بره بالا پیر دختر بشم پشت مون حرف بزنن بعد بلند بخند بگو شوخی کردم راحت باش