2821
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 67 پست
وا حرفا میزنیا تا ۷ سال اوکیه اختلاف سنی :/ بیشترش زیاده

تا ۷ سال اگه سن هردو نفر پایین تر باشه... وگرنه همینکه تا این سن ازدواج نکرده خودش موضوعیه.. 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

الان این آقا چه فکری کرده اومده خواستگاری شما 

وگرنه میدونه ازدواج خرج داره 

حتما شغلی مربوط به حقوق نداشته باشه 

بالخره یه حا پول و هزینه هاشو در میاره 

نسنجیده عمل نکن

و سنش هم خوبه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حواست هست خودت دو سال دیگه سی سالت میشه؟:/

خب چه ربطی داره😂😂 مگه الان دوسال دیگه اس؟

اگه اینجوری بگیم ۱۲ سال دیگه هم ۴۰ سالمه!

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

مردها پنچ سال از لحاظ عقلی کمترن نسبت ب خانوم ها

خب همین دیگه من میگم نهایت ۴سال🙂

ادم بیکارچطوری می خوادخرج زندگی زن وبچشه بده اونم کسی که تااین سن بیکاربوده،اختلاف سنیتون مشکلی نیس

نمیدونم تا این سن بیکار بوده یا نه 

چرا همتون همینو میگید . من اصن این اختلاف سنی تو کتم نمیره🥲

خب چه ربطی داره😂😂 مگه الان دوسال دیگه اس؟اگه اینجوری بگیم ۱۲ سال دیگه هم ۴۰ سالمه!

:/منظورم اینه ی جوری میگی نصف جوونیه یارو رفته حواست باشه ک خودتم داری وارد دهه ی سی میشی و ۲۰ سالت نیس ک بگی من اول جوونیمه و اون نصف جوونیش رفته

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان این آقا چه فکری کرده اومده خواستگاری شما وگرنه میدونه ازدواج خرج داره حتما شغلی مربوط به حقوق ن ...

خب بنطرتون آشنا بشیم بپرسم ازش چرا نمیره سر کار 

فایده داره؟

:/منظورم اینه ی جوری میگی نصف جوونیه یارو رفته حواست باشه ک خودتم داری وارد دهه ی سی میشی و ۲۰ سالت ...

خب من فرق دارم دخترم. ازدواجم دست خودم نبوده. ولی اون پسره تا الان ازدواج نکرده خودش مسئله ایه.. و اینکه هنوز داااارم وارد ۳۰ میشم هنوز نصفشم نرفته😁

آره بپرس شما کجا مشغولی درآمدت چه طوره این چند سال چکار واسه آینده ات کردی

خب مثلا چه جواب قانع کننده ای میتونه داشته باشه

فقط درس خونده طرف.. الان راحت ترین کار درس خوندنه.

من الان هم کارمندم هم با کارهنری که دارم درامد دارم.. همه چی که درس نیس.. بدون درس موفق ترن خیلیا

خب مثلا چه جواب قانع کننده ای میتونه داشته باشهفقط درس خونده طرف.. الان راحت ترین کار درس خوندنه.من ...

منم همینو میخوام بشنوم مثلا طرف درس خونده ولی یه حا مشغول به کاره و درسش هم خونده .آخه امکان نداره ۳۵ سالت باشه بیکار باشی 

اگه ذهنت اینه اصلا ازدواج نکنچون اگه به نظرت ۳۵ سال پیرمرده در نظر خیلیها تو هم اوضاعت بدتر از اونه

الان میشه بیای بگی برای چی من اوصاعم بدتره از نظر خیلیا؟

چه مشکلی دارم مثلا؟🤔 

منم همینو میخوام بشنوم مثلا طرف درس خونده ولی یه حا مشغول به کاره و درسش هم خونده .آخه امکان نداره ۳ ...

حالا که خودش اینطوری گفته که شعلی نداره😅  ازین میترسم بخاطر شاغل بودنم اومده باشه حتی😕

حالا که خودش اینطوری گفته که شعلی نداره😅 ازین میترسم بخاطر شاغل بودنم اومده باشه حتی😕

اگر هیچ برنامه ای نداشت و شغلی نداشت قبول نکن 

امکانش خیلی کمه یعتی پول تو جیبی میگیره 

الانم پسرا کم کم ماهی ۱۰ ۲۰ تومان خرجشون ه 

یا اینکه یه پدر مادر پولدار داشته باشه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز