2821
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 67 پست
سنتون بهم میخوره پس چند ساله میخواید؟

نهایتش ۴ سال بزرگتر با پیرمرد که نمیخوام ازدواج کنم.😶  نصف بیشتر جوونیش کلا رفته باشه

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اختلاف سنی زیاده؟😐دیگه چند ساله میخای خودتم سنت مناسب همین دهه ست دیگه

اره خب. نهایت ۴سال بزرگتر نه ۷ ساااال.. نصف بیشتر جوونیش رفته. 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

نهایتش ۴ سال بزرگتر با پیرمرد که نمیخوام ازدواج کنم.😶 نصف بیشتر جوونیش کلا رفته باشه

والا من ۲۱ سالمه اکه خواستگار خوب بیاد ۳۱ سالش باشه باهاش ازدواج میکنم 

شما هم چهار سال هم میشه ۳۲ سال زیاد فرقی نداره

اختلاف سنی که زیاد نیست

اخه ففط اختلاف سنی نیس ،۳۵ سالشه ینی نصف جوونیش رفته.. اگه سنمون پایین بود اشکال نداشت اختلاف سنی. مثلا من ۲۳ اون ۳۰

نهایتش ۴ سال بزرگتر با پیرمرد که نمیخوام ازدواج کنم.😶 نصف بیشتر جوونیش کلا رفته باشه

😐🤦‍♀️واقعا این طرز فکر و حرفات ب سنت نمیخوره

خب کوچیکتر از اینم میره کوچیکتر و جوونتر از شمارو میگیره 

دهه هفتادیا اکثرا میرن سمت دهه هشتاد دیگه

حتی اطراف من اواخر شصت هم دهه هشتادی میگیرن بعد این واسه تو شد پیرمرد؟:/

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من ۲۱ سالمه اکه خواستگار خوب بیاد ۳۱ سالش باشه باهاش ازدواج میکنم شما هم چهار سال هم میشه ۳۲ سا ...

خب همین دیگه شما سنت کمه.  وقتی سن زباد تر باشه اختلاف سنی هم کمتر باید باشه

اگه ذهنت اینه اصلا ازدواج نکن

چون اگه به نظرت ۳۵ سال پیرمرده در نظر خیلیها تو هم اوضاعت بدتر از اونه

😐🤦‍♀️واقعا این طرز فکر و حرفات ب سنت نمیخورهخب کوچیکتر از اینم میره کوچیکتر و جوونتر از شمارو میگی ...

نگفتم این پیر مرده.. ولی اگه اختلاف سنی اینقد زیاد باشه یک دهه اختلافه.. 

خب همینجور مردا کار رو خراب کردن دیگه😒 اگه هر کسی با هم سطحش ازدواج میکرد یا خود دخترا به پسرا رو نمیدادن اینطوری نمیشد

وا حرفا میزنیا تا ۷ سال اوکیه اختلاف سنی :/ بیشترش زیاده

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

الان خرجشو از کجا درمیاره؟ اصلا مهم نیست چی خونده اگه تو ۳۵ سالگی بیکار و بی پول باشه یعنی بی عرضه ست و بدرد زندگی نمیخوره

یعنی کارگری مغازه داری اسنپ اینا هم بازم اوکیه ولی کاملا بیکار رو بذار همون پیش ننه باباش باشه شام و نهارشو بدن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اگه ذهنت اینه اصلا ازدواج نکنچون اگه به نظرت ۳۵ سال پیرمرده در نظر خیلیها تو هم اوضاعت بدتر از اونه

برا چی اوضاعم بدتر باشه؟ 

بعدم نگفتم این پیرمرده ، مثال زدم. منظورم یه دهه اختلافه.. بعدم خود اینکه تا الان ازدواج نکرده مهمه

ادم بیکارچطوری می خوادخرج زندگی زن وبچشه بده اونم کسی که تااین سن بیکاربوده،اختلاف سنیتون مشکلی نیس

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز