2777
2789
عنوان

خواستگاری

974 بازدید | 67 پست

سلام یه خواستگار دارم ۳۵سالشه کارشناسی ارشد حقوق خونده اما بیکاره.. من خودم شاغلم ولی معلوم نیس ادامه بدم یا نه یا اصن محل کارم قرار دادم رو تمدید کنن ، فوق دیپلم خوندم و اومدم سر کار. ۲۸ سالمه

بقیه معیارام ظاهرا داره، چیزی که ازش گفتن. ولی هنوز آشنا نشدیم. نمیدونم اصن قبول کنم آشنا بشیم بیشتر یا نه.

میگن رشته حقوق بازار کار نداره زیاد، اگرم داشت تا این سن بنده خدا سر کار بود دیگه، درست نمیگم؟☹️

بعد موندم اصن قبول کنم آشنا شیم یا نه. اختلاف سنی هم زیاده. اگه قبول کنم نمیگن خودش یه عیبی داشته حتما که اینجور موردی قبول کرده آشنا شه؟  اخه شغل خیلی مهمه برا تشکیل زندگی

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اختلاف سنی تون زیاد نیست ولی اینکه یه مرد تا ۳۵ سالگی بیکار باشه یجوریه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بی عرضه طرف ۳۵ سال عرضه نداشته ی کار واسه خودش دست و پا کنه برادر منم حقوق خوند فقط واسه وجه اجتمائیش زد تو کار ازاد از بچگی تو نماشگاها خاک خورد الان خودش نمایشگاه ماشین داره

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

خوب کار نداره عشق نون و اب میشه؟

اختلاف سنیتون زیاد نیست نرماله ولی تا کار نداره اشنا نشو

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

خب بیکاره دیگه 

خودش عقل نداره ک اومده خاستگاری 

تاپیک زدن نداش ک عزیزم معلومه ک خوب نیس

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
طرف خرج زندگیشو الان از کجا میاره چی داره

خرج زندگی که هبچ خود عروسی کلی هزینه میخواد

ماشین فقط☹️ 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

پسری که شغل نداره کنسله و تمام🙂

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

لطفا عجله نکنید،  خیلی مشتاق هستند اول خودشون شاغل بشن بعد در مورد ازدواج صحبت کنید 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓