2821
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 67 پست

شغل نداره چه اصراریه به ازدواج؟  شاغلاش به زور زندگیو می‌چرخونن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر هیچ برنامه ای نداشت و شغلی نداشت قبول نکن امکانش خیلی کمه یعتی پول تو جیبی میگیره الانم پسرا کم ...

پدرش فوت کرده 

نمیدونم والا😂 تو این سن پول توجیبی!  البته اگه ازین پسرا باشه که "مهره مار داری تو دلبری"، بعید نیس ازش😂

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

به پسر ۳۵ ساله میگی پیرمرد در نظر خیلیها هم شما ۲۸ ساله پیرزنی

پیرزنم حساب بشم مستقلم دستم تو جیب خودمه ، موفقم به اهدافی که میخواستم رسیدم.. نه اینکه تنها هنرم درس خوندن بوده باشه

بعدم الان دخترا تو این سن تازه به فکر ازدواج میفتن و ازدواج خوبیم دارن.. پیرزنی نیس این سن تو نظر کسی😉

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

کار اون آقا خیلی عجیبه که بدون داشت شغل به ازدواج فکر میکنه

طرز فکر شما هم عجیبه که بیکار بودن طرف رو ول کردی گیر دادی که سنش بالاست درحالیکه سن اون نسبت به شما بالا نیست

کلا تاپیک عجیبیه :)

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
دیگه از شماها سن و سالی گذشته ازدباج معنی نداره😂

یه کلام هم از مادر عروس😕😕

هر وقت گفتن جسد تو بپر وسط😂

اهان ولی ۳۵ سال برای پسر پیرمردیه

اصن اره...🫤 ولی من گفتم مثال زدم نگفتم این پیرمرده

سنش بالاس بالاخره هیچ جای دنیارم نگرفته!  تا این سن ازدواج نکردن واسه یه پسر خودش مسئله ای هست

اصن اره...🫤 ولی من گفتم مثال زدم نگفتم این پیرمردهسنش بالاس بالاخره هیچ جای دنیارم نگرفته! تا این ...

خدایی راحتی 

برای پسر مسئله است برای تو نیست

۲۸ سالته برای سن تو همین سن میاد خواستگاری وقتی رو بقیه مارک میچسبونی اول به خودت یه نیم نگاهی بنداز بعد

کار اون آقا خیلی عجیبه که بدون داشت شغل به ازدواج فکر میکنه طرز فکر شما هم عجیبه که بیکار بودن طرف ر ...

چون من خواستگار با این سن نداشتم. حتی تو همین سنی که هستم. و برام نامعموله اصن تو کَتَم نمیره.. مخصوصا که حتی درآمدی هم نداره، اگه موقعیتش خوب بود باز یه چیزی میشد چشم گداشت رو این مورد

خدایی راحتی برای پسر مسئله است برای تو نیست۲۸ سالته برای سن تو همین سن میاد خواستگاری وقتی رو بقیه م ...

نخیر مسئله نیس چون دخترم خودم نمیتونستم برم خواستگاری! آدم عاقل😊 

من تو همین سن ، خواستگار با این اختلاف سنی نداشتم واسم غیر معموله

بیچاره شوهر ایندت😪البته اگه کسی ت رو گردن بگیره😂😂

شما نمیخواد واسه اون دلسوزی کنی دایه مهربونتر از مادر😏 

نیازی ندارم به اینکه کسی گردنم بگیره😂😂 بی لیاقتی خودشون ثابت میکنن

خدایی راحتی برای پسر مسئله است برای تو نیست۲۸ سالته برای سن تو همین سن میاد خواستگاری وقتی رو بقیه م ...

اتفاقا به خودم نگاه انداختم میبینم چیزی کم ندارم.. حتی شعل هم که داشتنش لزومی نداره واسه یه دختر من دارم.. ولی اون تو اون سن کجای دنیارو گرفته پیرمرد پرحاشیه😂😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز