2777
2789
تو شهر ما همین میوه ها دقیقا فوقش ۱۵۰۰ بشه.ما خودمون خرید میکنیم خبر داریم از قیمتا‌..خدایی چقد تو ش ...

اره 

تو شهر ما هم کمتر درمیاد

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موز و توت فرنگی و اووکادو گرونه

باشه .. انگار ما نمیخریم و نمیخوریم خبر نداریم از قیمت ها.. بگذریم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
این دو روز ندیدی دعوا بود سر خریدای هم یکی اومد گف مردم ندارن بخرن چرا خریداتون عکس میدین و فلان کلی ...

نیس که عکس این میوه ها هیچ جایی نیس واسه همین . تو میوه فروشی و تره بارم که چلاقیم نمیریم

حتی پوستر میوه رو هم تو خونه ها میزنن هنوز تو آشپزخونه شون

عکس لباس نذارین شاید کسی دلش بخواد چون احتمالا میره بیرون کور میشیم تو ویترین مغازه ها نمیبینیم

عکس غذا نذارید شاید یکی هوس کنه چون تو اینیستا داریم غذاهای روزمره بلاگرا رو لایک میکنیم 

عکس رنگ مو نذارید شاید یکی کله نداره مثل من 

نه که فکر کنی دغدغه هوس مردم رو داریم ها نه فقط عشق جملات تکراری هستیم که متفکر بنظر برسیم 

حالا دسته جمعی بریزید سرم ... بسم الله ...

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
باشه .. انگار ما نمیخریم و نمیخوریم خبر نداریم از قیمت ها.. بگذریم

نه واقعن گرونه بعد از بسته بندی هم مشخصه از جای گرونی خریدن 

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

خوب ببین عزیزم .. وقت بذار ببین مگه نمیدونی تنها فردی هستی که توتفرنگی رو به جهان عرضه کردی ... اصلا ...

عزیزم ول کن این حرفارو آدم میاد اینجا با چهار تا آدم خوش مشرب حرف بزنه نه دعوا 

دقیقا 

پاک میکنم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

دقیقا 

پاک میکنم