2777
2789
مهمون نمیخوای منم بیام😋😅

من عاشق مهمونی منتهی بد موقع نه فردا من پنج صبح سر مارم پرواز دارم سه برمیگردم خونه واقعا استرس دارم دارم از سه ظهر تا شب چی میخوام درست کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه لزومی داره بذاری

الان ی باردار دلش توتفرنگی بخواد شوهر بیچاره چیکار کنه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

۴ تا خیار بسه؟

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

چرا؟

این دو روز ندیدی دعوا بود سر خریدای هم یکی اومد گف مردم ندارن بخرن چرا خریداتون عکس میدین و فلان کلی دعوا بود خواهر. تعجب میکنم از حرفای چرت و پرتشون یکی خریده ذوق داره بذاره چرا بعضیا حرف نزنن فک میکنن بقیه میگن لالن

خوش بگذره فردا بهتون، ❤️❤️

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
بله حق با شماست من متوجه نبودم برمیدارم الان

قربانت سلامت باشی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده