خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
‿︵‿︵‿ ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اونور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش میکنه،نمادی که ریشههای هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون میده و جهان بهش احترام میذاره…🙂اما اینور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرنهاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب میکنه!💔🤦🏻♂️از خودی میخوریم همیشه
این دو روز ندیدی دعوا بود سر خریدای هم یکی اومد گف مردم ندارن بخرن چرا خریداتون عکس میدین و فلان کلی دعوا بود خواهر. تعجب میکنم از حرفای چرت و پرتشون یکی خریده ذوق داره بذاره چرا بعضیا حرف نزنن فک میکنن بقیه میگن لالن
خوش بگذره فردا بهتون، ❤️❤️
تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍بهنیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده