2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا میوه فروشی درجه ۱ همرو بزنی ۴ تومن نمیشه 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

چقد زیاد شده نزدیک ۶ تومن. شوهرم کارخونه ای که کارمیکنه ۵ تومن بن خرید  بهشون دادن. از صبح یه قلم کاغذ دستمونه داریم مینویسیم از ماهی و گوشت گرفته تا موادشوینده و مای بیبی و لبنیات و مغزیجات و صیفی جات 😆

این دو روز ندیدی دعوا بود سر خریدای هم یکی اومد گف مردم ندارن بخرن چرا خریداتون عکس میدین و فلان کلی ...

مواد غذایی نمیگم شاید یکی هوس کنه ولی دیگه به پوشاک گیر میدن میگن نبارید واقعن حرف چرتیه و حرف یه عدا ادم حسود و عقده ایه قرار نیست چون تو نداری بقیه هم نخرن( من خودم نداشتم نخریدم)

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

نزدیک ۶ تومن این چند قلم؟ گرونیه ولی نه دیگه در این حد 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹