2777
2789
عنوان

مجبورم از مادربزرگم نگهداری کنم

1030 بازدید | 40 پست

مدتیه که دارم نگهداری میکنم از مادربزرگم

با اینکه هیچ دل خوشی ندارم ازش ، فقط رنج روان بوده و بس‌‌‌....

هیچ دلم نمیخواد کاراشو انجام بدم بهش برسم

نمیتونم دلمو صاف کنم باهاش

کارایی که ازم میخواد رو با زور وازسر اجبار انجوم میدم

خودشم میدونه....

موهاشو محکم شونه میکشیدم چشاشو روهم فشار میداد هیچی نمیگفت لحظه ای دلم به حالش سوخت ولی منم کم نکشیدم از دستش...

روزاییو یاداور میشم که از شدت گریه و ناراحتی جون میدادم و اهمیتی نمیداد

با همه اینها بازهم مجبورم بهش رسیدگی کنم 

خانه سالمندان هم نداریم اینجا تو روستای بی امکاناتمون...

باخودم میگم لعنت به عمر و جوونی که داره اینجوری و تو این شرایط و روستا میگذره

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم برات آرزوی خوشبختی کنم و‌بگم خدا خیرت بده 

منتها مدارا کن باهاش 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

تو ب خاطر خدا ببخشش 

ببین خدا چجوری برات جبران کنه گلم 

با خدا معامله کن پشیمون نمیشی

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

پس مامان بابات چی

مادرم توانشو نداره

بابامم که نیست کلا

سالها پیش طلاق گرفتن

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

تو نیکی میکنو در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

الهی بگردم. موهاشو آروم شونه بزن. تو مهربانی و مهربونیتو ادامه بده.هرچند بد کرده بهت. من که نمی دونم.ولی اون جز تو بعد از خدا کسیو نداره

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)