2777
2789
این زرنگی نیست به نظرمدختر اگه در مدت زندگی مشترک کار کنه و سرمایه جمع کنه و خانواده‌ی حامی داشته با ...

عزیزم شمافکرکنبد یه خانم و آقایی ازاول زندگی برای زندگی تلاش کردن باهم خونه خریدن، سرمایه جمع کردن به رندگیشون رونق دادن... حالا برای اقا یه اتفاقی میفته(فوت) اگه ازاول زندگی همه چی چی نصف نصف به نام بشه(تصنیف اموال )که هیچ. اگه فقط به اسم آقا باشه همه سرمایه ای ک با دودوتا کردن و قناعت خانم کناراقازحمت کشیدن کمترین سهم برای اون خانم میشه اگه هیچ مهریه ای نداشته باشه!،اگر هم اموال ازاول نصف نصف به نام خانم وآقا هم باشه باز ازسهم آقا کمترین سهم برای خانم میشه...مسیله اینجاست نمیشه گفت سرمایه خودم کافیه یا پدرم پشتمه یاچشمی به مال همسرم ندارم مسئله اینه سرمایه ای که خانم و اقاباهم زحمت کشیدن برای یکی دیگه میشه... مخصوصا آقایونی که اول ازدواج چیزی نداشتن و بعدازدواج به همه چی رسیدن...

پس حق تحصیل و کار و حصانت و ایناخوبه ولی باید فکر همه جارو کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل حق کارو بهش بده کمکت کنه نذاره به تنهایی فشار زندگی تحمل کنی

بره قاطی یه مشت نره خر کار کنه بعد مگه من چلاقم خودم همین که کنارم باشه خودش انگیزه میشه دوشیفت کارکنم

داریم تو ایران زندگی میکنیم توروخدا کدوم حقوق برابرحق برابری شد حق طلاق و حق تنصیف و این چرت و پرتا ...

نه کی میگه با شغل یکسان حقوق زن و مرد فرق می‌کنه

نگاه ب زن مطلقه هم شاید سه چهار دهه پیش بد بود الان اصلا اونجوری نیست ،نگاه دیگران به آدما بستگی ب رفتار خودشون داره ،

به تعداد زیاااد دیدم خانم مطلقه با مرد مجرد ازدواج کرده

به نظرم دارین سیاه نمایی میکنید ،یا چیزایی که میگین مربوط به یه شهرستان کوچک یا روستاست

نه کی میگه با شغل یکسان حقوق زن و مرد فرق می‌کنهنگاه ب زن مطلقه هم شاید سه چهار دهه پیش بد بود الان ...

چیزایی که میگید اقلیته و اکثریت اوضاع جامعه همون چیزی هست که من گفتم شما نمیتونید جوی که در جامعه غالب هستو نادیده بگیرید و به دو سه نمونه مثال خوشبینانه بچسبید واقعیت جامعه ی ما همینه حالا من و شما خودمونو گول بزنیم نه اینطور نیست و فلان ولی دقیقا همینطوره نابرابری از ریشه هست با سه چهارتا حق برابری به وجود نمیاد پس بیایم خودمونو گول نزنیم

من سرچ کردم!!!

حق تنصیفی که شما امر میکنید توی عقدنامه جزو شروط ۱۲ گانه است و فقط در طلاق از طرف زوج کاربرد داره و با فوت هم باطل میشه و نهایتا ۵۰ درصد امواله نه لزوما 

حق تنصیفی که من میگم تام و بلاعزل در دفتر ثبت اسناد رسمی بعد از عقد بعنوان یک سند رسمی ثبت میشه و تمام اموالی که زوج بعد از عقد بدست میاره بجز ارث رو شامل میشه

و با فوت زوج هم همچنان قانونیه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بره قاطی یه مشت نره خر کار کنه بعد مگه من چلاقم خودم همین که کنارم باشه خودش انگیزه میشه دوشیفت کارک ...

نه یه کاری که زنونه باشه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

چیزایی که میگید اقلیته و اکثریت اوضاع جامعه همون چیزی هست که من گفتم شما نمیتونید جوی که در جامعه غا ...

قبول ندارم 

شاید مطلقه های اطراف من خیلی قوی بودن که زندگی اونجوری که شما میگین براشون پیش نرفته چون شاغل و مستقل بودن چشمشون به مهریه و صدقه و پنهان شدن پشت سایه ی یه مرد نبود 

قبول ندارم شاید مطلقه های اطراف من خیلی قوی بودن که زندگی اونجوری که شما میگین براشون پیش نرفته چون ...

مهریه صدقه نیست حقی هست که یک خانم تو اون زندگی زحمت کشیده ولی زحمتاش طوری نبوده که بابتشون پول دریافت کنه بلکه زحمات معنوی بوده اگه اعتقادی نداره مشکلی نیست ولی اجازه ب توهین نداری شماهم برو با همون چهارتا حق زپرتی تو دادگاهای ایران احساس برابری کامل کن

عزیزم شمافکرکنبد یه خانم و آقایی ازاول زندگی برای زندگی تلاش کردن باهم خونه خریدن، سرمایه جمع کردن ب ...

بله اینم درسته حقیقتاً

متاسفانه قوانین ما از ریشه مشکل داره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

افرین داداش ولی اگه خانوم ایندت بفهمه تواین سایتی حتما مهریه بالایی ازت میگیره

اتفاقا از وقتی اومدم اینجا چشم و گوشم باز شده کلا جنس مونث بهتر شناختم