2777
2789
خداروشکر بالاخره مرد ایرانی عاقل شداین گرونی تنها سودش این بود که آقایون دیگه ترجیح میدن حق و حقوق خ ...

شما اسم خودت رو گذاشتی فمینیسم؟!!! شما حامی مردان هستی نگران نباش مردا به اندازه کافی حق دارن به وکالت سرکار نیازی ندارن!!!

حقوق زن به ناحق ازش گرفته شده بنابراین هنر نمیکنن اگه بخوان برش گردونن اما نه نصفه نیمه! کلش رو بدن همه ی چیزایی که برای ما نصف کردن از جمله ارث دیه و...  بدن

مهریه مال خودشون 😏

مهریه هم دختر زرنگ باشه باید بگیره سر ارث ب مشکل نخوره و طلاقم خواس بگیره ی پشتوانه داشته باشه

این زرنگی نیست به نظرم

دختر اگه در مدت زندگی مشترک کار کنه و سرمایه جمع کنه و خانواده‌ی حامی داشته باشه، دیگه نیازی به پول پسر مردم نداره

خانم ها اگر می‌خوان به برابری جنسیتی دست پیدا کنند، باید همه‌ی جنبه هاش رو قبول کنن

نمیشه هم حق طلاق هم مهریه

شاید دختره فردای عقد رفت طلاق گرفت و مهریه‌ش رو گذاشت اجرا!!!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم و گوش چی باز شدهتمام حق و حقوق یک زن دست مرد میفته بعد ازدواج علاوه بر این زن دوران حاملگی و زای ...

وقتی دیگه ببینم همسرم تعهد داره و تلاش میکنه برا زندگیمون منم هرچی پول دربیارم میریزم بپاش از همه لحاظ تامین می کنم فکر اینکه اگه بمیرم یه آب باریکه براش میزارم بعد من دستش جلو کسی دراز نباشه

اگر اشتباه نکنم یه بند تو سند ازدواج بود که اگه زوج تا پنج سال قادر به بچه دار شدن نبود زوجه می‌تونه ...

منم دقیق نمیدونم

ولی اون بندها به درد اقوام کسانی میخوره که نوشته اند

چون نیاز به اثبات و تایید از نظر دادگاه دارن

یعنی عملا کشک هستن

ولی حقی بعنوان فرزنداوری در حقوق وجود داره و میشه توی عقدنامه آورد

کلا ازدواج چند رکن داره که هر چیزی باهاش در منافات نباشه میشه بعنوان حق نوشت

و میدونی یکی از این حقوق چیه؟ اینکه مرد رئیس و سرپرست خانواده باشه!!!!!

قشنگ جنسیت نویسنده قانون معلومه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خداروشکر بالاخره مرد ایرانی عاقل شداین گرونی تنها سودش این بود که آقایون دیگه ترجیح میدن حق و حقوق خ ...

مرد ایرانی هیچوقت عاقل نمیشه 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بارداری و زایمان دیگه فیزیولوژی زندهخودشم مادر میشه ،کمتر زنی هست که بخواد عامدانه از این حق غریزیش ...

درسته زن و مرد هردو نیاز غریزی دارن به مادر و پدر شدن و هردو از خیلی چیز ها میزنن تا این حس رو تجربه کنن ولی فداکاری که یک زن میکنه خیلی بیشتر در طول دوران بارداری یه زن عملا ده سال پیر میشه بعد هم مسئولیت نگهداری که بیشتر مسئولیت بر عهده ی زنه زن از جسمش روحش زمانش و پیشرفتی میگذره تا بچه هارو بزرگ کنه و مرد بیرون از خونه برای پیشرفت مادی تلاش میکنه

حالا اگه یک درصد کار به طلاق بکشه پیشرفتی که مرد از نظر مادی کرده برای خودشه هیچ حتی بچه ها هم مال مرد میشه

و یک زن میمونه بدون هیچ پشتوانه مالی و حتی فرزندی  پس حق زن چی میشه این وسط؟فداکاری هایی که کرده ولی هیچ کدوم نه مدروی ازشون موجوده نه چیزی؟

شما اسم خودت رو گذاشتی فمینیسم؟!!! شما حامی مردان هستی نگران نباش مردا به اندازه کافی حق دارن به وکا ...

بله من فمینیسم هستم، اونم از نوع سرسختش

حامی مردان؟!!!🤣🤣🤣

چهارتا کتاب راجع به فمینیسم بخونید، ببینید اصلاً مفهومش چیه

مفهوم فمینیسم یعنی برابری، منظورش برتری زن به مرد نیست

میگه خانم خودش کار کنه که نیاز به اموال شوهر نداشته باشه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

این زرنگی نیست به نظرمدختر اگه در مدت زندگی مشترک کار کنه و سرمایه جمع کنه و خانواده‌ی حامی داشته با ...

ن والا من نمیتونم هم خونه کار کنم هم بیرون جفتشو گرفتم قوانین ب اندازه کافی ضد زن هس تا میتونی باید امتیاز بگیری

مرد ایرانی هیچوقت عاقل نمیشه

😂😂😂

بحث کافی بودن نیست اصلا عزیز بهرحال یه زندگی رو زن و مرد با هم میسازن و واقعا برای من بشخصه قابل درک ...

حق تنصیف بعد فوت باطل نیست

و کی گفته توی این شرایط کسی جز همسر سهم بیشتری داره؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ن والا من نمیتونم هم خونه کار کنم هم بیرون جفتشو گرفتم قوانین ب اندازه کافی ضد زن هس تا میتونی باید ...

خب دیگه

شما باید حق طلاق رو محضری بگیری

حق تحصیل و اشتغال و خروج از کشور هم توی عقدنامه درج کنی

برای کار های خونه از همسرت کمک بگیری که کارا نصف بشه، در ازاش بیرون هم کار کنی که دستت جلوی شوهر دراز نباشه

😂 دوستم متاهله زنگش زدم میگم بیابریم شمال میگه هیچی نگو دلم خونه الانم دارم جارو میکشم گردگیریم باید بکنم ظرفهام مونده مهریه زنش ۱۳۸۵ تا سکه😂😂

من باشم حق طلاق میدم چون بزور نمی خوام کسی نگه دارم خودش عقلش باید برسه بشینه سرزندگیش ولی حق تحصیل ...

حداقل حق کارو بهش بده کمکت کنه نذاره به تنهایی فشار زندگی تحمل کنی

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.