2777
2789
نه کی میگه با شغل یکسان حقوق زن و مرد فرق می‌کنهنگاه ب زن مطلقه هم شاید سه چهار دهه پیش بد بود الان ...

دخترخاله منم مطلقس وبا مردمجرد نامزد کرده۸سال هم دوست بودن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق تنصیفی که شما امر میکنید توی عقدنامه جزو شروط ۱۲ گانه است و فقط در طلاق از طرف زوج کاربرد داره و ...

اینطور نیست عزیز حق تصنیف از حقوقی نیست که بعد فوت قابل اجرا باشه حالا هر چقدرم محکم گرفته باشید کلا کاربرد این حق برای طلاقه

این حق کلا خیلی داستان و شروط داره 

مهریه و ارث تنها حقوق قابل وصول بعد مرگن

انشالله شما و همسرتون سالیان سال کنار هم خوش باشید

من فقط میخواستم ببینم راهکار شما در مورد مشکل ارث چیه همین

اینطور نیست عزیز حق تصنیف از حقوقی نیست که بعد فوت قابل اجرا باشه حالا هر چقدرم محکم گرفته باشید کلا ...

یک سوم ارث برام وصیت محضری شده و حق تنصیف هم با وکیل مشورت کردیم و بعد فوت هم معتبره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یک سوم ارث برام وصیت محضری شده و حق تنصیف هم با وکیل مشورت کردیم و بعد فوت هم معتبره

اپرا جان ان شالله ۱۲۰ سال عمر باعزت هم شماهم همسرتون داشته باشین و سلامت...

پس شما کنار یک سکه این موارد رو لحاظ کردین اونطور نبوده که ازلحاظ مالی فقط به یک عدد سکه اکتفا کنین که بنظر من هم عاقلانه ترین کار همینه یعنی از لحاظ مالی خانم ( از زندگی که داره باهمسرش میسازه)باید عاقلانه تصمیم بگیره و بفکرباشه... کاش همه خانم ها بدونن از لحاظ مالی حالا چه با مهریه چه وصیت مقداری از دارایی آقا بعنوان ارث برای خانم مهمه ...

مهریه صدقه نیست حقی هست که یک خانم تو اون زندگی زحمت کشیده ولی زحمتاش طوری نبوده که بابتشون پول دریا ...

نگفتم مهریه صدقه است گفتم چشم کسی دنبال مهریه و صدقه و سایه ی یه مرد نیست

زپرتی که گفتی  هم خودت و امثال شما هستن ،اونایی که اطراف ما هستن خانمهای لول بالا هستن

یه نگاه به تاپیکات کردم بچه ای خیلی مونده تا بفهمی زندگی چیه

چشمت دنبال پول مرد باشه بخاطر همون پول و مهریه زیر عشق و عاشقیش هم میزنه