2777
2789
وقتی دیگه ببینم همسرم تعهد داره و تلاش میکنه برا زندگیمون منم هرچی پول دربیارم میریزم بپاش از همه لح ...

ببین افرین شما میگی اگه ببینم همسرم تعهد داره همه چیو میریزم به پاش

من دختر هم میگم اگه ببینم همسرم داره برای زندگیمون تلاش میکنه و بهم وفاداره میرم کل مهریه رو میبخشم 

ولی ایا اول زندگی دو طرف از این موضوع اطمینان دارن؟نه

پس یا باید مهریه یه عدد معقول باشه نه کم نه زیاد مثلا الان ۸۰ تا خوبه یا باید مرد تعهد بده من بچه نمیخوام که زن هم بتونه از نظر مالی و تحصیلی به یه اطمیمانی برسه که بعد در طول زندگی اون وفاداری ثابت شد خواستن بچه بیارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته زن و مرد هردو نیاز غریزی دارن به مادر و پدر شدن و هردو از خیلی چیز ها میزنن تا این حس رو تجربه ...

زن برای فیزیولوژی بدنش از تنها کسی که می‌تونه طلبکار باشه افریدگارشه نه شوهرش

به نظر منم اگر طرفدار حقوق برابر هستیم باید همه ی جنبه هاش رو در نظر بگیریم

نه اینکه هر چی تو فمنیست به نفعمون باشه بخواهیم و هرچی ب ضررمون باشه قبول نکنیم

و هرچی تو اسلام به نفعمون باشه قبول کنیم بقیه اش رو کشک حساب کنیم

خونه دارها همیشه بوی غذا تو خونشون میپیچه؟شاغلان گشنه میمونن؟عجب استدلال جالبی دارین

ایشون رو نمیشناسی

حتی توی سایت هم به کج خلقی مشهورن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شما اسم خودت رو گذاشتی فمینیسم؟!!! شما حامی مردان هستی نگران نباش مردا به اندازه کافی حق دارن به وکا ...

من میگم ما باید از خودمون شروع کنیم

خانم های ایرانی همچنان عقاید سنتی دارن

وگرنه حداقل یه اعتراضی به حقوق خودشون می‌کردن

حداقل توی زندگی زناشویی برابری رو اجرا کنیم تا بعداً برسیم به دیه و ارث

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

خب دیگهشما باید حق طلاق رو محضری بگیریحق تحصیل و اشتغال و خروج از کشور هم توی عقدنامه درج کنیبرای کا ...

حق طلاق محضری با ۱۴ سکه ماهیانه هم نفقه میده دستم جلوش دراز نیس وظیفشه تو خونش دارم کار میکنم دیگ

حق تنصیف بعد فوت باطل نیستو کی گفته توی این شرایط کسی جز همسر سهم بیشتری داره؟

میتونید سرچش کنید باطله

قانون میگه پدر و مادر همسر سهم بیشتری دارن زن اگه فرزند نداشته باشه یک چهارم 

داشته باشه یک هشتم میبره 

زن برای فیزیولوژی بدنش از تنها کسی که می‌تونه طلبکار باشه افریدگارشه نه شوهرشبه نظر منم اگر طرفدار ح ...

به خدا حق طلاق در کنار مهریه احمقانه است

میشه فمینیسم اسلامی که هیچ معنی نداره😂

برابری یعنی برابری زن و مرد

نه برتری زن نسبت به مرد

دیگه آقایون مسئول بدون پشتوانه بودن خانم بعد طلاق نیستن که(در صورتی که خانم حق و حقوقش رو گرفته باشه ها)

خانم خودش باید به فکر خودش باشه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ایشون رو نمیشناسیحتی توی سایت هم به کج خلقی مشهورن

بله بیشتر کاربران رو نمی‌شناسم😂

من، و نسل قبلیم یعنی مامانم شاغل بودیم همیشه با کمک همسرامون خونه زندگی و غذا مون بجا بوده

حتی مادربزرگم هم مشاغل خانگی داشته 

به نظرم جفتش مهریه با سکه معقول درحد ۲۰ تا و حقوق 

سکه بالا رو اکثرا نمیتونند کامل بگیرن موقع جدایی اگر اقا توافق کنه بعد کلی جنگ و جدل  درحد۱۴ تاشو میگیرن حق طلاق و حضانت میگیرن . البته مهریه بعد فوت همسر پشتوانه برای خانم محسوب میشه چون ۱ هشتم اموال بهش میرسه

زن برای فیزیولوژی بدنش از تنها کسی که می‌تونه طلبکار باشه افریدگارشه نه شوهرشبه نظر منم اگر طرفدار ح ...

داریم تو ایران زندگی میکنیم توروخدا کدوم حقوق برابر

حق برابری شد حق طلاق و حق تنصیف و این چرت و پرتا با این دوتا زن و مرد باهم برابر میشن

الان بری به عنوان یه زن جایی استخدام بشی همزمان یه مرد هم با تو استخدام بشه وظایفتون یکی باشه ساعت کاریتونم یکی مرده حقوق بیشتری میگیره اینو میخوای چیکار کنی؟

فکر کن زن و مردی کارشون به طلاق کشید ایا نگاه جامعه به زن و مرد مطلقه یکیه؟زن مطلقه رو با انگشت نشون میدن از جمع دوستاش و حتی گاها از خانواده طرد میشه

موقعیت های شغلی و ازدواج براش به شدت کم میشه و حتی به سختی میتونه خونه اجاره کنه چون کسی بهش خونه اجاره نمیده یا همسایه ها شاکی میشن که ما نمیخوایم زن مطلقه ی تنها تو ساختمون باشه کدوم برابری دقیقا؟؟

۵۰ تاسکه مهرو حق طلاق وحضانت بچه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

به خدا حق طلاق در کنار مهریه احمقانه استمیشه فمینیسم اسلامی که هیچ معنی نداره😂برابری یعنی برابری زن ...

داریم تو ایران زندگی میکنیم توروخدا کدوم حقوق برابر

حق برابری شد حق طلاق و حق تنصیف و این چرت و پرتا با این دوتا زن و مرد باهم برابر میشن

الان بری به عنوان یه زن جایی استخدام بشی همزمان یه مرد هم با تو استخدام بشه وظایفتون یکی باشه ساعت کاریتونم یکی مرده حقوق بیشتری میگیره اینو میخوای چیکار کنی؟

فکر کن زن و مردی کارشون به طلاق کشید ایا نگاه جامعه به زن و مرد مطلقه یکیه؟زن مطلقه رو با انگشت نشون میدن از جمع دوستاش و حتی گاها از خانواده طرد میشه

موقعیت های شغلی و ازدواج براش به شدت کم میشه و حتی به سختی میتونه خونه اجاره کنه چون کسی بهش خونه اجاره نمیده یا همسایه ها شاکی میشن که ما نمیخوایم زن مطلقه ی تنها تو ساختمون باشه کدوم برابری دقیقا؟؟

بخدا فاز شماهایی که با یه حق طلاق و یه حق تنصیف احساس برابری میکنید رو نمیفهمم