2777
2789
حق فرزند آوری داریمیعنی توی قسمت حقوق باروری توی قانون هستکه استفاده اش اینه که درج بشه مثلا تا ۵ سا ...

ببخشید ولی الان حتی قرص های جلوگیری از بارداری هم خیلی جاها نمیدن به زن ها

سقط جنین حتی در صورت مشکل داشتن جنین هم سخته

حالا شما فکر کن بیان توی عقدنامه درج کنن که خانم بچه نمی‌خواد

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سوم ارث رو به نام بنده وصیت کردنحق تنصیف هم دارم اموال خودمم کافی هستن

بحث کافی بودن نیست اصلا عزیز 

بهرحال یه زندگی رو زن و مرد با هم میسازن و واقعا برای من بشخصه قابل درک نیست چیزی که من ساختم چرا باید کس دیگه ای سهم بیشتری ازش ببره

حق تصنیف بعد فوت باطله کمکی نمیکنه.. 

مردا دیگه چشم و گوششون باز شده ۱۴ سکه ام شاید بزور قبول کنن الان یه میلیارده سال دیگه میشه دونیم میل ...

چشم و گوش چی باز شده

تمام حق و حقوق یک زن دست مرد میفته بعد ازدواج 

علاوه بر این زن دوران حاملگی و زایمان و نگهداری از فرزندان رو داره یعنی زن از زمان و جسمش میزنه داخل خونه میمونه و بچه هاتونو تربیت میکنه تا اقا بیرون از خونه از نظر مالی پیشرفت کنه 

اگه شما تعهد بدید به خانم که ازش بچه نمیخواید تا اون هم ازادنه بتونه از نظر مالی پیشرفت کنه میتونین مهریه هم ندید حتی یک سکه

منطقی نیست به نظرتون؟

من اینو قبول دارم😂 حق طلاق میدم ولی مهریه خبری نی دیگه

خداروشکر بالاخره مرد ایرانی عاقل شد

این گرونی تنها سودش این بود که آقایون دیگه ترجیح میدن حق و حقوق خانم رو بدن، اما مهریه ندن

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

حالا شاید طرف نمردشاید دور از جون زن زودتر از آقا مردشاید با همدیگه مردنبعدشم کسی که خودش کار کنه و ...

براشون توضیح دادم کامنت بعدی من رو بخونید 

زندگی براساس شاید و اگه و اما پیش نمیره دختر جان

خداروشکر بالاخره مرد ایرانی عاقل شداین گرونی تنها سودش این بود که آقایون دیگه ترجیح میدن حق و حقوق خ ...

مهریه هم دختر زرنگ باشه باید بگیره سر ارث ب مشکل نخوره و طلاقم خواس بگیره ی پشتوانه داشته باشه

خداروشکر بالاخره مرد ایرانی عاقل شداین گرونی تنها سودش این بود که آقایون دیگه ترجیح میدن حق و حقوق خ ...

مرد ایرانی فقط برای دختر مردم عاقله همین مرد ایرانی بخواد خواهرشو شوهر بده نظر سکه به تعداد سال تولده 😂

حق فرزند آوری داریمیعنی توی قسمت حقوق باروری توی قانون هستکه استفاده اش اینه که درج بشه مثلا تا ۵ سا ...

اگر اشتباه نکنم یه بند تو سند ازدواج بود که اگه زوج تا پنج سال قادر به بچه دار شدن نبود زوجه می‌تونه درخواست طلاق به این منظور کنه

فکر کنم منظورشون این بند باشه

من خودم به شخصه مهریه دوست ندارم مگه میخوان من بخرن که پول بدن بابتم فکر برم به مغازه یه چیزی بخرم قسطی پولشو بدم اصلا خوشم نمیاد البته این نظرمنه نمیخوام تحمیلش کنم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

پس باید حق و حقوق دختر رو بهش بدنحق طلاق و تحصیل و اشتغال و خروج از کشوردیگه حق نداره اگر خانم خواست ...

من باشم حق طلاق میدم چون بزور نمی خوام کسی نگه دارم خودش عقلش باید برسه بشینه سرزندگیش ولی حق تحصیل و کار نه چون می خوام از سرکار میام چراغ خونم روشن باشه بو غذا بپیچه تو خونه 

چشم و گوش چی باز شدهتمام حق و حقوق یک زن دست مرد میفته بعد ازدواج علاوه بر این زن دوران حاملگی و زای ...

بارداری و زایمان دیگه فیزیولوژی زنده

خودشم مادر میشه ،کمتر زنی هست که بخواد عامدانه از این حق غریزیش بگذرن

براشون توضیح دادم کامنت بعدی من رو بخونید زندگی براساس شاید و اگه و اما پیش نمیره دختر جان

درسته اینجا حق تصنیف اموال وجود نداره

اما وقتی می‌خوایید به برابری معتقد باشید، باید همه‌ی جنبه هاش رو قبول داشته باشید

فمینیسم اسلامی معنی نمیده

هم حق طلاق هم مهریه

هیچ آقایی زیر بار این نمیره، خودتون رو جای آقا بزارید ببینید می‌تونید همچین چیزی رو قبول کنید؟!

کم نیستن آدمایی که از مهریه سو استفاده می‌کنند

من باشم حق طلاق میدم چون بزور نمی خوام کسی نگه دارم خودش عقلش باید برسه بشینه سرزندگیش ولی حق تحصیل ...

خونه دارها همیشه بوی غذا تو خونشون میپیچه؟

شاغلان گشنه میمونن؟

عجب استدلال جالبی دارین