2777
2789
عنوان

چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 71 پست
خب پياده شين لااقل يه پاساژى رستورانى سينمايي جايي برين 😐

روزهاکه نمیادبریم بیرون شب هاساعت 1میبره دورمیده منواون موقع هم همه جابسته هستش

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک همیشه خدا دلم گرفته شوهرم از وقتی ازدواج کردیم بیکار بود حتی بیرون نمیشد بریم دست خالی الان یک ...

ببخشیدااینقدرغرغروگریه کن که بازنره سرکاروبشینه کنارت!بنده ی خدابشین خداروشکرکن که کارپیداکرده خوشحال باش ناراحتی چرا؟

نميدونم والا ببر پيش مشاور خيلي گناه داري

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
😨😨😨استارتر جون من جدی میگی اینارو؟ وااای چرا اینطوری رفتار میکنه مگه زندانیش هستی😳😳😳

اخه چه دلیلی داره دروغ بگم بهم چی میرسه مگه؟

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
 سعی کن از الا درست کنی اخلاقشو که تا پیر بشی کارت در اومده از حساسیت زیاد

اره مثل بابا مامانم با اين سنش يك بخنده يا موهاش بيرون باشه باهاش دعوا ميكنه يا رو خواهرم حساس بود اما با من كاري نداره

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

والله من خونه بیکار باشم برا خودم کار میتراشم همیشه کلی کار عقب افتاده دارم طرح های توسعه ک هرگز تمومی ندارن...وقت ندارم غر بزنم سر شوهرم ک بریم جایی تازه ی بارم ک احیانا بریم جایی من همش میگم برگردیم خونه کارام مونده😅جنبه ندارم بخدااا ولی خنده داخل ماشین دیگه چرا غدقنه؟؟؟

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

برا خودت سرگرمى جور كن پس برو ورزش استخر سينما هر چى دوست دارى برو تو اجتماع دوستاى جديد پيدا كن با اونا تفريح كن مگه چند بار ادم زندگى ميكنه كه عمرشو به پاى مرداى بى ذوق تلف كنه