2777
2789
عنوان

چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 71 پست

انقدر خانوما میگن شوهراشون نمیزاره برن بیرون فک کنم خواهد همسرم همینطور باشه.نشده بشنوم که تنها رفته بیرون...چه موقعی که بچه نداشت چه الان که بارداره و یه بچه داره و کل کاراشو خونواده اش میکنن

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حق ندارم بخندم چون ممکنه یک مردبه من نگاه کنه وفکرهای بدبکنه تاانقدرحساسه همسرم

واي نكن اينكارو بخند نذار عادتش بشه شوهر من به لباسام گير ميداد وقتي ديد لازم همه لباسام كوتاه ديگه هيچي نميگه. شوهر منم خيلي حساس بود ولي من اصلا اهميت ندادم

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

من ک همیشه خدا دلم گرفته شوهرم از وقتی ازدواج کردیم بیکار بود حتی بیرون نمیشد بریم دست خالی الان یک هفتس رفته سرکار بعد از سه شب امشب اومد خونه دیدمش از بس بهش وابستم دارم دیوونه میشم وقتی نیستش فقط گریه و غم اینم بگم اون مثل من احساساتی نیس ولی 

بهش بگو ماهی یبار برین سینما و در ماه دوبار برین شام بیرون حتی یه ساندویجی عادی ولی حتما برین

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین