2777
2789
عنوان

چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سران فتنه😂😂😂

😆

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
 شوهرخواهرت  باید گیر بده نه بابات .

مادرشوهرم به لباسم نا محسوس گير ميده ادم حساب نميكنم همينم مونده والا

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
بهش میگم امامیگه همه میان ازمن مشاوره میگیرن بعدمن برم جامشاوره

ببين من جات بودم اينقد گريه ميكردم غر ميزدم زندگيشو زهرمارش ميكردم تا مجبور شه اخلاقشو عوض كنه يا بياد مشاوره حتى تا مرحله جدايى هم پيش ميرفتم اگه از راهاى ديگه نتيجه نميگرفتم ولى تو رو نميدونم چه شخصيتى دارى ولى بنظر من حق زندگى دارى و هييييج وقت اجازه نده مثله برده باهات برخورد شه 

ببين من جات بودم اينقد گريه ميكردم غر ميزدم زندگيشو زهرمارش ميكردم تا مجبور شه اخلاقشو عوض كنه يا بي ...

میدونی چیه ازاون های هست که نبایدروحرفش حرف بزنی وخنده وشوخی ومیگه سبک بازی بایدخیلی خانومانه وبااحترام باهش رفتارکنی منم یه دختریم همش میگم ومیخندم الان دوشخصیتی شدم جای شوهرم یه مدلم بقیه جاهایه مدل اگه به حرفش نکنم براش مهم نیست طلاق میده دراین حدتعصبی هست

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
میدونی چیه ازاون های هست که نبایدروحرفش حرف بزنی وخنده وشوخی ومیگه سبک بازی بایدخیلی خانومانه وبااحت ...

نميدونم چى بگم اگه شوهرتم نمياد مشاوره خودت تنها برو  

من بودم نميتونستم طاقت بيارم

باور ميكنى همين الانم كه از شوهرت اينارو گفتى با اينكه من اصن نه ميشناسمش نه ديدمش ولى حس تنفر ازش دارم ببخشيدا البته 😐