2777
2789
عنوان

چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 71 پست
واااااه چرا اینجوری که زهرمار آدم میشه

دقیقا بیرون بردن هاشم تازه به جای که دلم بازبشه به قول ضرب المثل قدیمی هایک من میرم صدمن برمیگیردم

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خودت سرگرمى جور كن پس برو ورزش استخر سينما هر چى دوست دارى برو تو اجتماع دوستاى جديد پيدا كن با ...

اجازه نمیده برم اگه یواشکی هم برم زنگ میزنه گوشیم اگه مشکوک بشه میگه زن میزنم به تلفن خونتون جواب بده بایدکاملامطمن بشه من خونه هستم واگرنه دعواو....

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

شوهر من همش تو خیابون میگه جلوی مانتوتو ببند

روسریت افتاد

یا وقتی خودش نیست همش میپرسهرچی پوشیدی رفتی؟

ولی اینکه دیگه نزاره بری یا نصفه شب اونم با ماشین دیگه خیلی ستمه

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
شوهر من همش تو خیابون میگه جلوی مانتوتو ببند روسریت افتاد یا وقتی خودش نیست همش میپرسهرچی پوشیدی ر ...

من چادری هستم ارایشمم درحدیک کرم وریمل هست فقط

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
اره مثل بابا مامانم با اين سنش يك بخنده يا موهاش بيرون باشه باهاش دعوا ميكنه يا رو خواهرم حساس بود ا ...

چون ازدواج کردی کاریت نداره.بعضیا اینجورین ولی هرکسی نمیتونه کنار بیاد با اخلاق این شکلی

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
ببخشیدااینقدرغرغروگریه کن که بازنره سرکاروبشینه کنارت!بنده ی خدابشین خداروشکرکن که کارپیداکرده خوشحا ...

عادت ندارم ازش دور باشم اخه کارش دوره بعدم نمیرسه بیاد خونه میره خونه بابا بزرگش فقط روزی ک عصر میشه میتونه بیاد مثلا دو شب اونجاس ی شب اینجا کاش این هفته ها زود تموم‌شه بچم ب دنبا بیاد ولی بازم جای شوهرمو پر نمیکنه دوسش دارم خیلی متاسفانه اون ب اندازه من بی قرار نیست

چون ازدواج کردی کاریت نداره.بعضیا اینجورین ولی هرکسی نمیتونه کنار بیاد با اخلاق این شکلی

نه بابا خواهرمم ازدواج كردش به اون گير ميده 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
رفتار شوهرت اصلا خوب نيس حتما دوتايي بريد مشاوره قبل از اينكه افسردگى حاد بگيرى 

بهش میگم امامیگه همه میان ازمن مشاوره میگیرن بعدمن برم جامشاوره

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
اجازه نمیده برم اگه یواشکی هم برم زنگ میزنه گوشیم اگه مشکوک بشه میگه زن میزنم به تلفن خونتون جواب بد ...

حتما با مشاور حرف بزن

پیرت میکنه این مرد

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک