2777
2789
عنوان

سانچی

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 94 پست

حکایت کاربرای اینجا تو این تاپیک حکایت همون رییس روسای عزیزمون هستن که برای تجمعات اعتراضی اخیر گفتن این کار مردم نبود بلکه پای انگلیس و امریکا و غرب در کار بود که مردم ریختن خیابون !!!!!!!!!!!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه نمونه از بیشعوری BBC و voa و منوتو همینه که گفتن کشتی ایرانی بدلیل تحریم های بین المللی با پرچم پاناما تو آبهای آزاد ترردد میکرده.

ما دامادمون تو اداره بنادر و دریانوردیه می‌گفت ۸۰ درصد کشتی های تجاری دنیا با پرچم کشور های دیگه تردد می‌کنند که بهش میگن پرچم مصلحتی 

علتشم کمتر بودن مالیات و هزینه اداری ثبت و ملیت خدمه و قوانین بازرگانی هست.

بخاطر همین کشتی رو تو کشوری بجز کشور مالک ثبت می‌کنند که ایران تو پاناما ثبت کرده

من توی سایت بی بی سی چنین چیزی ندیدم و چیزی که می‌گید پشتش منطقی وجود نداره. لطفا شایعه پراکنی نکنید این همه آدم فوت شدند و خانواده هاشون داغدارن این خبرای بی اساس فقط حال اونا بدتر میکنه. اگه خودتون خوندید لطفا لینکشو بزارید

چرا از کشتی که بهش خورده هیچ عکس و فیلم و تصویری ثبت نشده؟ اگه اونقدری وقت داشتن که بعد از برخورد متواری بشن حتما دریانوردهای ما هم وقت داشتن؟!

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟
یعنی همه با هم میرن استراحت کشتی برا خودش میره؟؟هیچکس پای رادار و هدایتش نیس؟

همه چی در حد فرضیه و حدس هستش همه این معماها بدست جعبه سیاه باز میشه خوب شد اول دست ایران نیفتاد 

یه نمونه از بیشعوری BBC و voa و منوتو همینه که گفتن کشتی ایرانی بدلیل تحریم های بین المللی با پرچم پ ...

خب بله پر بیراه هم نگفتن 

مثلا خیلی تحریم نیستیم ما از صنعت هوایی و دریایی ؟؟

اتفاقا همین کمتر بودن مالیات برنامه اتاق خبر منوتو گفت بخاطر استفاده پرچم کشور دیگه و ریجیستری

یعنی همه با هم میرن استراحت کشتی برا خودش میره؟؟هیچکس پای رادار و هدایتش نیس؟

همه که نه ...احتمالا اونایی که بیدار بودن نتونستن برای نجات کاری انجام بدن گازهای سمی در جا بیهوش میکنه

دیگه برای اونی که عزیزیش رو از دست داده چه فرقی می کنه چه جوری بود ؟! همین که دیدن برای نجاتشون  ...

چرا خیلی فرق میکنه،،،من خودم موقعیت مشابهی رو تجربه کردم میدونم خیلی فرق میکنه.چرا وجودشونو پر از کینه و نفرت میکنین.

اين متنا حقيقتش خيلي موثق نيست ولي واقعا عجيبه

مگه پرايدن كه باهم تصادف كنن

گويا هوا هم خوب بوده

اخه كشتي ملبان داره رادار داره و نور و ليزر و... داره نميشه كه الكي

ولي به هر حال خيلي ناراحت شدم حيف شدن جووناي مملكتمون بودن

داماد شوهرم اينا نيرو درياييه اينقدههه ادم خوبيه كارشم سخته بيچاره ها خيلي سخته كارشون حقوقشونم خيلي زياد نيست

الهي بميرم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
بی بی سی خودش تکذیب کرده خبر رو قابل توجه شما که میگی کثافته  راستی خبر 20:30 شبکه دو چی اون م ...

من آخرین باری که اخبار گوش دادم یادم نیست چه زمانی بوده.

به صدا و سیما هم کاری ندارم.

جفتشون لنگه همن اینا اینوری اونا اونوری.

ولی بدم میاد از رسانه ای که خبر از هیچی نداره و حرفی میزنه که عامه پسند باشه.

جفتشون دارن جهت دار نقل میکنند .هم صدا سیما هم بی بی سی

ای کاش ی معجزه اتفاق میفتاد اونا زنده بودن مثلا زود سوارقایق شده باشن در برن...

گلم توی کشتی شرایط خیلییی خاص و ویژه است. با وجود تمامییی امکانات نمیشه تصمیم گرفت... تا کاپیتان دستور ترک کشتی رو نده کسی حق خروج نداره ...شرایط اونجا میلیمتریه

خدا هست.