2777
2789
عنوان

سانچی

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 94 پست
چرا از کشتی که بهش خورده هیچ عکس و فیلم و تصویری ثبت نشده؟ اگه اونقدری وقت داشتن که بعد از برخورد مت ...

دقيقا هيچ خبري ندادن هيج تماسي

بعدشم كشتي هاي حامل سوخت كلي امكانات برا پيشگيري همچين مواردي دارن

اينا اصلا يهو غيب شدن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
اینا میگن مال ما منفجر شده چون سوخت بوده بارش

چطور منفجر میشه با اون وسعت و عظمت و اون همه محموله اونوقت کشتی مقابل خم به ابرو نمیاره جت بوده که بسرعت متواری شده؟

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور منفجر میشه با اون وسعت و عظمت و اون همه محموله اونوقت کشتی مقابل خم به ابرو نمیاره جت بوده که ب ...

اون فله بر بوده مال ما نفتکش بار اون مثلا گندم و برنج بوده مال ما میعانات گازی که با یه جرقه اتیش میگیره

من شونصد بار از دیروز تا حالا گفتم بازم میگم 

چندروز پیش مانترا تاپیک زد تاپیکش هم موجوده اون روز نود درصد کاربرا تو تاپیکش نمیدونستن قضیه چی هست چطور شده همه ها واج بودن که مطلب چیه ماجرا چیه  چی شده !!!!!!!!!!!

خب این نشونه چیه ؟؟ خبرگزاری قوی داخلیمون دیگه ها ؟؟؟

والا بخدا یکی بصورت مستمع ازاد گذری یکی از همین شبکه های خارجی که میگید کثافتن میدید گذری مطلب دستش میومد که چی شده !!!

الان تازه دو روز شده ماجرا به نقطه اوج رسیده کاربرا کرور کرور دارن تاپیک میزنن
 خیلی خیلی مسخرس تو کشوری هستیم که همه تمامی امکانت فناوری اطلاعات دارن از صبح تا اخر شب پای نت هستن ولی از همنوع خودشون خبر نداشتن در زمان وقوع حادثه 

الان بعضی از دوستان ادعای خبرگزاری بیگانه و چه و چه وووووو میکننن  خیلی عجیبه !!!!!!!!

از ماست که برماست 

بدتر هم سرمون بیاد نباید اعتراضی کنیم با این وضع  تفکر موجودی که هم میهنانمون دارن

علت رخ دادن حادثه رو مسئولين تو روزهاي اول،خاموش بودن رادار هر دو كشتي ذكر كردند. بذار ببينم خبرش ر ...

ااا گفتن خودشون؟؟،چون هی میگفتن بررسی کنیم....

اااخه من با عقل خودم و اون چبزی که خودم دیدم رادارم خاموش باشه تو با چشم میبینی یه فاصله ایی رو صاف نمیری بکوبید به هم...منم دلم صاف نیست با موضوع اما همسرم مسخرم میکنه میگه تصادف پیش میاد و توی این موضوع فقط بار اینا بوده که باعث عظمت حادثه شده

خب بله پر بیراه هم نگفتن  مثلا خیلی تحریم نیستیم ما از صنعت هوایی و دریایی ؟؟ اتفاقا همین کمت ...

آخه ادم‌یخورده رو کشورش متعصب باشه هم بد نیست.

لحن گفتن خیلی مهمه.

یادمه همین منوتو یه مستند نشون میداد مال دوران پهلوی .

که آره اونموقع ما اینقدر اعتبار داشتیم که در دهه پنجاه ریاست اوپک دست ایران بود !

درست گفت ها ،ریاست اوپک دست ایران بود اما چسبوندش به قدرت.نه به اینکه ریاست اوپک به ترتیب حروف الفبا از بین تمام کشور های عضو اوپک انتخاب میشه و ایران سال ۲۰۱۴ مجدد شد رییس اوپک!

پس ببین یه جریان رو چند مدل میشه تعریف و تحلیل کرد.میگم صدا و سیما و رسانه‌های خارجی جهت دار تحلیل میکنن بخاطر اینه

الان خبرها رو نگاه كردم،همشون تكذيب كردند كه رادار ها خاموش بوده! ديگه اينده ثابت ميكنه كه چي شده كه ...

به زودی مشخص میشه ولی تا جعبه سیاه بررسی بشه چندماه طول میکشه ملت ایران هم که همیشه بصورت آنی احساساتی میشن و چندماه بگذره اصلا یادشونم نمیاد ابعاد حادثه رو ، ترسم اینه زمان بگذره مسئولین بی صدا و مسکوت قضیه رو تو نطفه خفه کنن و فاش نکننن

یه نمونه از بیشعوری BBC و voa و منوتو همینه که گفتن کشتی ایرانی بدلیل تحریم های بین المللی با پرچم پ ...

من شنيدم كه در عرض ٥ سال،١٠ بار اسم كشتي عوض شده.به خاطر همين ميگند كه براي دور زدن تحريم ها بوده

بچه ها از اصل موضوع دور نشیم به جای این حرفا برای آرامش خودشون و خانواده هاشون دعا کنیم

زمان همه چیزو ثابت میکنه...کاش دیگه ایرانمون از این مصیبتها نبینه و مسئولینمون دلسوزمون باشن

آخه ادم‌یخورده رو کشورش متعصب باشه هم بد نیست. لحن گفتن خیلی مهمه. یادمه همین منوتو یه مستند نشون ...

بحث سر تحلیل نیست 

بحث سر اینه که چرا خبرگزاری ایران زودتر عمق فاجعه با حساسیت خاص خودش نشر نکرد ؟

خلاصه اونوریا حق مطلب زودتر ادا کردن بیشتر مردم در جریان ابعاد حادثه گذاشتن و باعث تحقیقات و بررسیهای بیشتر از سوی مردم شدن 

نه اینکه مردم بذارن تو خماری و خواب زمستانی