2777
2789
عنوان

سانچی

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 94 پست
یعنی هشت روز پیش نفهمیدند تصادف دو کشتی بوده یا امریکا زده ؟! جل الخالق !!!! هشت روز پیش با قاط ...

تا اخرين لحظه ميگفتند زنده اند.بعد كه مردنشون قطعي شد،گفتند همون لحظات اول مردند.

اينم همون مدليه! بعد ٨ روز، دارند مقصر پيدا ميكنند!اصلا شايعه چين از همينجا ايجاد شد.چون اگر بخواهند امريكا رو مقصر نشون بدهند،احتمالا كار چين هست!

BBC غلط کرده !!! ببین چه کثافتیه که حتی شاهین نجفی بهش گفت تاجر خبر جعلی ! یادتون نیس برای ترور دان ...

بی بی سی خودش تکذیب کرده خبر رو قابل توجه شما که میگی کثافته 

راستی خبر 20:30 شبکه دو چی اون مطهره خبرش ؟؟؟؟؟

والا یکم واقع بین و منصف باشی میببینی بی بی سی فارسی هر چی باشه بیشتر از تلویزیون صداسیمای عزیزتون شرف داره که همون هشت روز پیش خبرش رو با عمق فاجعش نشر کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاحالاکدوم خبربی بی سی راست بوده که این یکی راست باشه؟؟؟؟؟مگه بی بی سی نمیگفت توپلاسکوبمب گذاشتن آتش ...

من که تو سایت خبری بی بی سی هیچ کدوم از این مواردی که می گید رو ندیدم ، میشه همین جا بذارید برم بخونم ؟

دخترم همه زندگیم💕
تا اخرين لحظه ميگفتند زنده اند.بعد كه مردنشون قطعي شد،گفتند همون لحظات اول مردند. اينم همون مدليه! ...

دقیقا ، فکر کنم گندش دراومده دارن دنبال مقصر می گردن

دخترم همه زندگیم💕
تاحالاکدوم خبربی بی سی راست بوده که این یکی راست باشه؟؟؟؟؟مگه بی بی سی نمیگفت توپلاسکوبمب گذاشتن آتش ...

وقتي سوالات مردم بي جواب ميمونه،بازار شايعه داغ ميشه.به هر حال موضوع بحث ربطي به بي بي سي نداره.

سايت هاي داخلي ميگند كشتي ميرفته كره شمالي و رادار خاموش بوده. 

پلاسکو یه ساختمون قدیمی بود که دیر یا زود باید تخریب میشد. ولی اگه بنیاد مستضعفان تخریب میکرد کلی هزینه داشت!!

خیلی ساده ست!

بعدم اون ساختمون چقد قشنگ سرجاش ریخت. دقیقا یادمه تی وی برج های دوقلو رو به همین دلیل میگفت خودشون منفجر کردن!

Lilypie Pregnancy tickers
من که تو سایت خبری بی بی سی هیچ کدوم از این مواردی که می گید رو ندیدم ، میشه همین جا بذارید برم ...

من توسایتش ندیدم اخبارشوتوماهواره میبینم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من که تو سایت خبری بی بی سی هیچ کدوم از این مواردی که می گید رو ندیدم ، میشه همین جا بذارید برم ...

منم دنبال کننده خبر فارسیش هستم اصلا چیزایی که میگن درباره پلاسکو و زلزله های اخیر اصلا نشنیدم 

تو خونه ما خون به پا بشه بابام اینا همیشه خبر ساعت ده میبینن اصلا چیزایی که اینا میگن من ندیدم تا حالا 

خب وقتی خبرگزاری ایران اینهمه عاشق دلخسته سینه چاک داره خب معلومه بیشتر دروغ به خورد ملت میدن دیگه از ماست که برماست

اما من خودم میگم ماشین نبودن که تق بخورند به هم من خودم کشتی بودم تو تاریکی شب جاهای پر ترافیکش دریا مثل آسمون پر از نورای ریز ریزه کور که نبودن آخه به فرض یکیشون خواب بوده اون یکی یه اکتی میگرفته حتما....نمیدونم به خداااااا😶😶😶😶

والا این چیزایی که شما گفتی من تا حالا ندیدم که ندیدم مخصوصا این زلزله که گفتی !!!!!!!!!!!!

ولی من ازهمون مجری عینکی که شبیه چینیاست شنیدم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
میگه رادار برای مسیر یابی خود کشتیه و اصلا چی ثابت میکنه که خاموش بوده

رادار رو روشن ميكنند كه كشتي ها به هم نخورند. منظورم اينه چرا خاموش بوده؟

ميگند خاموش كرده بودند تا توسط كشتي هاي ديگه شناسايي نشند چون داشتند ميرفتند كره شمالي

حکایت کاربرای اینجا تو این تاپیک حکایت همون رییس روسای عزیزمون هستن که برای تجمعات اعتراضی اخیر گفتن این کار مردم نبود بلکه پای انگلیس و امریکا و غرب در کار بود که مردم ریختن خیابون !!!!!!!!!!!!!